Vizitator Nigga Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 Am o mica mare problema cu un PHT-408. Daca ascult muzica si se nimereste o piesa cu bass puternic PHT-ul incepe sa haraie...El este pe un satelit impreuna cu un HP-10W ,taiat la 3500Hz, legat in serie cu inca un saltelit pe o statie de 8 ohm de 2x50Ce sa fac cu el? Sa il duc in garantie? Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 pht-ul e taiat la 3.5k?ce fel de filtru ai? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 pht e un driver care trebuie taiat la 5Khz Ce sa fac cu el? Sa il duc in garantie?Fa-ti filtru ca lumea :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 Daca il ai cu HP-10W eu spun ca poti sa-l tai mai sus, cu un filtru cu panta de minim 12 dB/oct ( as spune ca ideal ar fi filtru de ordinul 3 sau 4 ). SI frecventa recomandata este de 5 kHz. Link spre comentariu
zal Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 Adica ce vor sa-ti spuna oamenii de mai sus e ca iti intra si alte frecvente pe tweeterul tau, care nu au ce cauta acolo, probabil din cauza filtrului prost calculat sau defect. Link spre comentariu
stefanev Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 pht-ul e taiat la 3.5ksigur calculat gresit Link spre comentariu
Bogdan Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Pht-ul se poate taia linistit si la 3,2kH, fara sa pateasca nimic (cu 24dB/octava :yawinkle: ) Uitati un exemplu http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=42&start=0 Nu cred ca persoana care a facut acea schema vorbeste prostii... Nigga, depinde ce schema de filtru (panta de taiere) si ce componente ai folosit... Nu cred sa fie defecte PHT-urile. Problemele astea au aparut de la bun inceput sau pe parcurs? Link spre comentariu
Vizitator Nigga Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 pai inca de la inceput dar l-am pus fara filtru si facea la fel iar cand l-am us inapoi in satelit merge perfect :smt005 hm... Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 nigga, posteaza te rog schema de filtru Link spre comentariu
Vizitator Nigga Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 pai filtrul e cumparat... Link spre comentariu
Vizitator Nigga Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 cat ajunge un filtru bun cu protectie cu taiere pe la 4500Hz, ca in orasul asta mic nu se gaseste nimic, nici pistolul nu imi mai merge :axe: Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 pai filtrul e cumparat...Pai bine mai frate, tu abia acum spui chestia asta :smt005 ! Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 nigga:da schema aia odata ca sa iti spunem ce piese sa modifici, sau vb cu shambala ca-i aproape de tine sa iti faca filtre.Nu avem cum sa te ajutam daca nu ne ajuti si tu pe noi. Nu suntem clarvazatori. Link spre comentariu
Vizitator Nigga Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 Imi cer scuze pentru intarziere dar am mai studiat putin... :smt003 Acesta este filtrul, el taie la 4500Hz la 4ohm si 3500Hz la 8 ohm Schema am scos-o eu din filtru si sper sa fie buna, inca sunt incepator PS: Bobina pt hi-pass are 1.1mH si cea pentru low-pass are 0.9mH (asta masurat cu multimetrul meu si s-ar putea sa fie o marja de eroare Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 13, 2007 Partajează Postat Aprilie 13, 2007 :axe: Filtrul ala e pt 8 ohmi , butterworth, cu Ft undeva intre 1,5-2k dupa valorile date de tine asa la prima vedere.Iar conzii aia par bipolari :rolleyes: .Fa-ti un filtru calumea.Nu-i de mirare ca haraie bietele tw cu atatea medii in ele.Iar bobinele au valori ceva mai diferite,in sensul ca daca aia mare ar avea ~1,1mh cum zici aia mica nu are cum sa aibe ~0,9 are mult mai putin,deci ce am spus mai sus s-ar putea sa nu corespunda.Sigur sunt pe-aproape valorile bobinelor?Si cum folosesti filtru de 4 ohmi cu difuzor de 8? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum