Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 sal sunt nou pe forum si incepator as vrea sa stiu ce condensator imi trebuie sa pun inaintea driverului sa nu mi-l arda dar sa si reziste in acelasi timp am incercat cu4.7 ;;450 v si il incalzeste dar nu stiu cat va rezista driverul este alien an 02 stiu ca nu e de calitate superioara dar merge daca poate sa ma lamureasca cineva Link spre comentariu
bercenaru Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 La ochi e greu de indicat o valoare fixa. Eu as incerca si cu o rezistenta de 5.6 Ohmi de vreo 10-20W, inseriata, pusa inaintea condensatorului. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Din ce am citit de pe forum cam asta are si intrun filtru rez si cond sau cu bobina dar vreau sa stiu valoarea lor si cum se leaga Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 C = 2,7uF - maxim 3uF. Link spre comentariu
Vizitator Iosif Catalin Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 langa acel driver am un dif alien 15 inch an-0815 8ohm sau ce filtru multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum