ivan.florin2012 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 In urma unei supra tensuni sa dus trafo retea.Pe el este inscriptionat 1-431-988-11. Unde pot gasi acest trao, si cam la ce pret. Link spre comentariu
misu_imv75 Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Verifica siguranta remica din interiorul trafo, eventual o strapezi daca e intrerupta. Un primar de trafo nu se intrerupe asa usor , de obicei se lasa cu fum Link spre comentariu
ivan.florin2012 Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Da ,intradevar siguranta termica e arsa dar masurind ohmic am 0 ohmi in primar.Am pus un bec in loc de sig si se aprinde ca si in casa (cade 220v pe el).Dar are si mirosul specific de bobinaj in scurt. Link spre comentariu
Mircel Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 (editat) Poate te ajută schema de aici: http://www.minidisc.org/manuals/sony/service/sony_HCD-MD333_service_manual.pdf Editat Ianuarie 11, 2016 de Mircel Link spre comentariu
ivan.florin2012 Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Ms. pt schema (asta e) dar mai intii trebuie sa schimb trao,unde il pot gasi? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Nu schimbati nici un traf!!!!La miv....a..rom se gaseste conductor de bobinaj,in cantitati mici.Rebobinati-l si sigur v-a fi mai bun ca originalul!Si daca doriti perfectiune poate fi lacuit,in regim de amator cu lacul Villa Yacht,de la Pol...olor,prin imersiune.Nu ataca emailul,l-am folosit cu succes la multe bobinaje. PS.vad in schema ca are priza la 120V,dar nu o mai scoateti,bobinati continuu primar doar pentru 220V. Link spre comentariu
Mircel Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Rebobinati-l! Și dacă-i fiert în lac, tolele cum le scoți? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Se scot fara probleme,incet,cu o surubelnita si un ciocanel,ajutat si de o mica menghina.Se incepe cu cu cele de tip "I".Eu asa procedez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum