yo9gcc Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Buna seara! Caut o schema de amplificator cu circuitele de mai sus, am un prieten care are o orga YAMAHA PSR280 si dupa cateva ore de joaca pe ea a inceput sa aiba un brum puternic. Am incercat sa localizez defectul dar este foarte greu fara schema, m-am uitat pe datasheet la ambele circuite dar nu prea seamana schema. In mare schema bloc arata cam asa - finalul cu LA4705N si preamplificatorul cu C4570C dar mai are un C4570C la care se aplica semnal de la pinii 14 si 15 al C.I . LA4705N iar iesirea (lui C4570C) se aplica la intrarea primului preamplificator cu C4570C. Conectarile intre ele se fac cu condensatori electolitici si divizoare de rezistente Cand am decuplat iesirea de la al doilea c.i. C4570C care se aplica la primul c.i C4570C brumul a incetat, orga se aude foarte bine dar nu pot sa o las asa si nu cred ca are nici puterea maxima de 2x12 W. Sper sa fie cineva pe aici cu o schema asemanatoare la cum am descris-o eu si sa incerc sa o repar asa cum trebuie. Multumesc anticipat Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 http://elektrotanya.com/yamaha_psr-280_282.pdf/download.html Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Perfect, multumesc mult o sa imi fie chiar de ajutor! Adevarul ca nici nu ma asteptam sa fie pe internet, eu cautam pe google mai mult dupa denumirea circuitelor integrate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum