Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV EVERST

gigi56

Postări Recomandate

Buna ziua ,

Acest TV  EVERST  Moodel : CRT - NE21NTA8 , si are urmotoarele componete principale : 

- sursa cu tranzistori  ( V 513 ; D1710 )

- final linii ( V 423 ; DD5024 )

- multifunctional  ( N 101 ; TDA 11105PS /V3/3 )

- video cu tranzistori .

- trafo linii BSC25 - T1010A

- sunet ( N 601; CV 203 )

- B - vertical ( N451 ;YD78040 )

Tv -ul este defect la sursa de alimentare nu se aprinde ledul rosu nu functioneaza ,si imi este necesara o schema pentru a verifica tensiunele si componetele  din sursa ,si va rog frumos sa postati schema pentru acest TV  mentionat.

Va multumesc .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigi56

6

• leoncris

3

• adydep

3

• Florinel TV

2

- scuze de greseala nu am fost atent cand am scris EVEREST si model ; Model  corect scris este  : CRT -E21NTA8 , am gasit scris  pe sasiu ca  ar fi sasiul : AK  - TDA 2111B , ear schema data de dvs nu se potriveste si astept o noua postare cu schema.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru schema dar nu ma ajuta ,si mentionez ca eu am mai reparat la acest TV si la acest model cu doi ani in urma si atunci am avut nevoie de schema si am primit schema original pentru acest model ,dar acum nu o mai gasesc pe forum, si regret ca nu am pastrat-o ,asa ca mai astept poate are cineva schema originala si s-o posteze rog frumos .

Link spre comentariu

Va multumesc domnule leoncris pentru schema, dar nu o pot sa download schema in forma data de dvs imi apare pe ecren scris Adobe Reader si nu se deschede pagina cu schema ,si va rog sa dati schema in alta forma sa o pot Download , si am mai primit scheme in aceasta forma in care imi apare Adobe Reader dar nu stiu care cauza si nu pot Download imi puteti explica ??

Link spre comentariu

Da am instalat Adobe Reader, dar nu stiu care cauza ca nu pot sa Download schemele in aceasta forma, in alta forma pot sa download schemele ,sau pote s-a alterat acest program dar nu stiu !.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări