Catalin C. Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Am incercat la mai multi producatori si pana la urma am ales sa colaboram cu colegul gtudoran http://www.elforum.info/topic/111437-servicii-integrate-pentru-electronica-si-nu-numai/Producatorul este deja testat, placutele sunt de calitate iar pretul nu-i mai mare ca la altii.Asadar ne costa 216 usd 90 de placute. Transportul este 22.3 dolari cu posta sau 47 dolari prin DHL, coletul cantarind 2.1KgCosturi:- 2.65 usd (circa 11 lei) per pcb daca alegem transportul prin posta, timp de livrare peste 30 zile- 2.92 usd (circa 12.2 lei) per pcb daca alegem transportul prin DHL, timp de livrare de circa 14 zileCred ca diferenta este foarte mica si ar merita transportul prin DHL.Are cineva ceva impotriva? Editat Ianuarie 21, 2016 de Catalin C. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 21, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 Daca player4 care are cele mai multe opteaza pentru dhl, atunci dhl va ramane. Revin cu termenele de livrare. Va rog sa-mi trimiteti prin mesaj privat datele de contact. Link spre comentariu
clausnc Postat Ianuarie 21, 2016 Partajează Postat Ianuarie 21, 2016 (editat) Multumesc la fel!Pentru dac-urile cu iesiri diferentiale folosim patru AD-uri. Din acest motiv am facut cablajul dublu.Dupa etajul de conversie curent/tensiune fiecare face insumarea cum ii place, cu operationale, transformatoare etc.Pentru a afla un pret orientativ, pentru 10 placute de 10cm x 5cm la pcbway.com am obtinut 25 usd cu tot cu transport. Acum vreo 5 ani am lucrat cu aceste ad844 pe un dac diferential tda1547 (se poate folosi iesirea in curent ). Nu mai retin daca am folosit 4 buc ,dar cred ca da pentru ca sumarea retin ca am facut-o pe intrarea unui etaj diferential discret urmat de etaj in clasa A cu filtru trece jos integrat. (nu folositi buffer-ul din aceste CI). Sursa nu a fost una de calitate si cu toate astea rezultatele au fost foarte bune. (adica sunet ce se cumpara cu peste 1000eur). Acum nu stiu daca dacurile astea externe fac si functia de noise shaping sau upsampling, insa aceste prelucrari sunt prezente in cd sau dvd si pun in valoare performantele dacurilor de genul tda1547. ma inscriu cu 15 cablaje pt aceasta ultima varianta Va recomand sa mai studiati efectele in spectru audio a acestui multiplicator de capacitate.(ele sunt prezentate doar intr-o doara in articol; vezi variatia curentului ce influenteaza direct proportional). Pentru un rezultat satisfacator spre bun ar fi fost indicat ca LM sa fie configurate ca sursa de curent constant si tot stabilizatorul sa fie folosit pentru etaje cu consum redus .(cate unul pentru fiecare ad844 de ex). Pentru rezulate bune spre foarte bune se renunta la multiplicatorul de capacitae si ramane doar sursa de curent constant plus stabilizator paralel ,deasemenea de curent mic. (asta inseamna insa filtraje anterioare cu condensatori de calitate ,adica scumpi). In plus deja ne indreptam catre alta schema ce se poate realiza doar cu doi tranzistori, adica unul sursa de curent , celalat stabilizator paralel.(de fapt cam cum a facut si amicul Pedja in produsul sau comercial ) Editat Ianuarie 24, 2016 de Stefan Nicolae Te rog respecta subiectele forumului! Sectiunea vanzari este in alta parte. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Am facut comanda si urmeaza sa fac si plata. Legat de ce spune clausnc si articolul de head-fi http://www.head-fi.org/t/679501/whats-wrong-with-the-capacitance-multiplier-and-how-can-it-be-improved am de facut o singura precizare: schema noastra nu este un stabilizator serie cu multiplicator de capacitate. Asa ca discutiile sunt inutile. Nu vreau sa dezvolt aici subiectul, daca cineva are chef de dezbateri poate sa o faca in alt topic. Aici discutam strict despre group buy. Link spre comentariu
tudor_x19 Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 am trimis adresa pe mp.Multumesc,vb.... Link spre comentariu
clausnc Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Am facut comanda si urmeaza sa fac si plata. Legat de ce spune clausnc si articolul de head-fi http://www.head-fi.org/t/679501/whats-wrong-with-the-capacitance-multiplier-and-how-can-it-be-improved am de facut o singura precizare: schema noastra nu este un stabilizator serie cu multiplicator de capacitate. Asa ca discutiile sunt inutile. Nu vreau sa dezvolt aici subiectul, daca cineva are chef de dezbateri poate sa o faca in alt topic. Aici discutam strict despre group buy. Scuzati deranjul , dar se pare ca nu stiti ce copiati. E un regulator serie (asta e in interiorul LM la baza) urmat de un regulator paralel bazat pe multiplicator de capacitate. Nu e rea schema , cu unele constrangeri (fire foarte scurte pana la etajul alimentat, curenti mici de lucru pentru a ramane in zona optima), dar nu e nici ce se prezinta in link (se spunea ca elimina toate compromisurile). Editat Ianuarie 22, 2016 de clausnc Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 (editat) clausnc Faptul ca stabilizatorul paralel are in baza primului tranzistor condensatorul din pinul Adj sa zicem ca-l face un multiplicator de capacitate. Dar discutia isi avea rostul daca multiplicatorul de capacitate era stabilizatorul serie. Acolo sunt probleme. In rest nu inteleg ce nu-ti convine. Nu a zis nimeni ca este stabilizatorul suprem. Este un stabilizator cu rezultate foarte bune, l-am testat inclusiv in etaje phono. Iar pretul este foarte mic pentru ce ofera. Vrei sa participi, vino cu propuneri de imbunatatire. Vrei ceva mai bun, ai posibilitatea sa faci ceva mai bun? In regula, sa te vedem. Pana acum doar ai aruncat cu pietre si te-ai dat rotund ca ai facut si ca stii tu. Stii si poti? Haide sa te vedem. Daca nu, te rog inca odata, lasa-ne. Editat Ianuarie 23, 2016 de Catalin C. Link spre comentariu
claudiuh Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Salut Daca mai ai disponibile as dori si eu 2 cablaje pentru stabilizator. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Salut,Am dat deja comanda. Dar daca intre timp se retrage cineva te anunt. Link spre comentariu
player4 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Salut Daca mai ai disponibile as dori si eu 2 cablaje pentru stabilizator. iti pot lasa eu 2 bucati de la mine daca ai nevoie. Contacteaza-ma pe privat Link spre comentariu
claudiuh Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Multumesc player4 => 3 bucati la mine Link spre comentariu
player4 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Multumesc player4 => 3 bucati la mineconfirm. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 (editat) Cablaj stabilizator: 1. Catalin C. 25 buc2. player4 12 buc3. turcu_dan 2 buc4. Sigisman 2 buc5. atupi 4 buc6. hixpp02 6 buc7. tudor_x19 2 buc 8. red93 2 buc9. bucegi 2buc 10. tehnic dan 2 buc. 11. adamath_2006 4buc 12. humulin 4 buc 13. claudiuh 3 buc Cablaj etaj conversie i/v: 1. Catalin C. 10 buc2. atupi 4 buc3. hixpp02 2 buc4. Sigisman 2 buc 5. red93 2 buc Editat Ianuarie 24, 2016 de Catalin C. Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Din cauza unor probleme se pare ca va trebui sa mai asteptam. Din pacate nu am inca un termen. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum