vergil Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Ca sa instalez acest driver , folosesc windosul cu setarile respective . As vrea sa pot recupera acest driver , care este deja instalat , din windows . Cum se poate face asa ceva si daca se poate . Pe net nu exista driver ptr acest printer , zice ca nu mai este asigurata mentenanta ptr acest tip de printer , asta in cazul in care doresc sa downloadez driverul . Cu toate acestea windowsul il gaseste si il instaleaza . asta e . Multumesc Editat Ianuarie 10, 2016 de vergil Link spre comentariu
comanici Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 http://www.programecalculator.ro/program-copie-drivere-calculator/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Ca sa instalez acest driver , folosesc windosul cu setarile respective . As vrea sa pot recupera acest driver , care este deja instalat , din windows . Cum se poate face asa ceva si daca se poate . Pe net nu exista driver ptr acest printer , zice ca nu mai este asigurata mentenanta ptr acest tip de printer , asta in cazul in care doresc sa downloadez driverul . Cu toate acestea windowsul il gaseste si il instaleaza . asta e . Multumesc cum nul poti downloadez de pe net? nu ai cautat unde trebuie uite descarcal de aici http://www.drivermax.com/driver-download/0/Printer/HP/HP+LaserJet+5L Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) si daca ala nu merge uite descarcal de aici Driver hp Laserjet 5L rar Editat Ianuarie 14, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Multumesc Florine . Este drept , nu prea stiu de pe ce site sa caut , anumite drivere . Acum am instalat cu windows , dar am sa-l incerc . Intre timp l-am dezarhivat . Driverul este valabil ptr w7/32 . Eu am pe 64b. Da eroare la instalare . Editat Ianuarie 15, 2016 de vergil Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 si de ce nu instalezi windos pe 32bit ca imprimanta este destul de veche si pe 64bit este un windows de cacat sai zic asa este o prostie mie numi place sa fie pe 64 bits niciodata nu mia placut si nici nu o sami placa in veci il accept eu numai pe 32bits am si voi avea ca merge super ok fata de 64 Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Florine , Florine . O fi la tine de cacat , la mine functioneaza perfect . Chiar si cu printerul asta vechi . Printeaza foarte bine PCB - uri , si de asta nu vreau sa renunt . Pentru asta sa dau bani pe un printer nou care costa .....Dupa tine poate trb sa schimb calculatorul . In plus , cate programe am instalate , acest w7/64 nu da probleme , am si un calc potent ptr asa ceva .Nu da nici o problema . Revenind la problema mea ; am vrut sa stiu daca se poate recupera driverul instalat de window , sa-l am eu la indemana . Solutiile indicate mai sus nu sant bune . Poate are altcineva alte idei . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) copiezi fisierul din folderul unde este instalat si il ai.Eu faceam asa la o placa wireles la usb care avea driver doar pt xp! Editat Ianuarie 15, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 copiezi fisierul din folderul unde este instalat si il ai.Eu faceam asa la o placa wireles la usb care avea driver doar pt xp! pai driveru ce lam dat eu asa se instaleaza Florine , Florine . O fi la tine de cacat , la mine functioneaza perfect . Chiar si cu printerul asta vechi . Printeaza foarte bine PCB - uri , si de asta nu vreau sa renunt . Pentru asta sa dau bani pe un printer nou care costa .....Dupa tine poate trb sa schimb calculatorul . In plus , cate programe am instalate , acest w7/64 nu da probleme , am si un calc potent ptr asa ceva .Nu da nici o problema . Revenind la problema mea ; am vrut sa stiu daca se poate recupera driverul instalat de window , sa-l am eu la indemana . Solutiile indicate mai sus nu sant bune . Poate are altcineva alte idei . eu nu am zis de printer nimic si ca sa stii am si eu un printer hp laserjet 6L cu un numar mai mare si merge de numa eu ziceam de windows pune de 32 ca sa mearga si printeru oare nu se potriveste driveru de la a mea am sal caut miine si sa incerci poate ai noroc Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 scuze!nu am citit tot topicul atent!am zis sa ii spun ce am facut eu cu driverul instalat in xp dar pe care win7 nu il accepta instalat,si il copiam in folderul Drivers si pe urma functiona placa wirles! Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Deci , eu am vrut sa am driverul la indemana . Am copiat totusi folderul HP di program file , dar , la prima vedere nu are executabil . Am mai vazut programe instalate , care nu au executabil in folderul instalat . Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) driverul nu se afla acolo!acolo sunt utilitarele!Driver-ul il gasiti unde v-am aratat si cum v-am aratat! si dupa cum vezi in poza am si eu 2 fara driver dar nu mau interesat sa le folosesc Editat Ianuarie 15, 2016 de Emil 1986 Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 (editat) Deci sa ma duc in manager dispozitive . Adica aici . Si daca da care este dispozitivul ? Editat Ianuarie 15, 2016 de vergil Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 daca este instalat nul mai arata daca nu este instalat trebuie conectata imprimanta si acolo trebuie sa arate ceva cu galben Link spre comentariu
vergil Postat Ianuarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 A fost cu galben , si o vedea ca laserjet 5l , dar dupa instalare (am dfat clic dreapta -actualizare driver - si totul a facut windowsul) nu mai apare nimic . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum