Vizitator mamitoiu Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 va salut, va rog daca puteti sa imi spune ti ce pot sa fac la un tv pe tub megavizion care isi schimba programul singur in continuu .am scos bateriile de la telecomanda,am verificat butoanele de setari manual si degeaba .va rog sa imi dati un sfat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 spune macar modelu ca sa fii ajutat Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) Inlocuieste TOATE push butoanele din panou si verifica traseele spre ... procesor. Editat Ianuarie 10, 2016 de leoncris Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 daca butoanele sunt ok,procesor defect Link spre comentariu
Vizitator mamitoiu Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 multumesc mult Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Ce sasiu este?...push-urile sunt pe placa, sau pe modul separat? ar mai fi posibil sa aveti rez.devalorizate pe push-uri. Intrerupeti circuitul catre procesor....daca persista defectul, d-nul Palcu are multa dreptate- Procesor defect!......sper sa nu aveti prin atelier o telecom.cu un buton blocat.mult noroc! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 cel mai sigur este izolarea pinului de la proc si atunci abia se vede dacai dus procesorul daca decupleaza de linga butoane si are un cond pe traseu catre procesor si ala face probleme nu schimba procu degeaba Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 cel mai sigur este izolarea pinului de la proc si atunci abia se vede dacai dus procesorul daca decupleaza de linga butoane si are un cond pe traseu catre procesor si ala face probleme nu schimba procu degeaba ...pai, asta era ideea!!! Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Duceti aparatul la o sectie autorizata de reparatii,sa traiasca si depanatorii!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum