Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV IVORY 54CM TXT Cod pentru telecomanda Made for you

stefanpecsi

Postări Recomandate

Buna stimati prieteni,La Multi Ani Tuturor!Am un televizor Ivory ,model IVORY TV 54 CM TXT,sau mai scrie pe capac TV IVORY 21 PAL,si as dori sa scriu o telecomanda pentru el,originalul nu-l am,ce cod merge la el,in lista de coduri nu aflu modelul?Multumiri,anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

6

• Florinel TV

3

• palcu ion

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc mult,de raspunsul prompt,dar totusi daca stiti codul,mai bine scriu una,ca mi le-a cumparat cineva cu 20 de lei ,mai multe.Multumiri.Multumesc mult,de raspunsul prompt,dar totusi daca stiti codul,mai bine scriu una,ca mi le-a cumparat cineva cu 20 de lei ,mai multe.Multumiri.

Link spre comentariu

Multumesc de raspuns,intre timp am aflat pe net,dupa raspunsul dat de dnu Palcu,este 0556.Dar as mai avea o alta rugăminte,in service menu cum as putea intra,ca jos n-o pot deschide pe verticala,si nici de pe placa din semireglabil nu pot.

Link spre comentariu

Nu stiu care e dintre ele,stv 2248h sau st 92195 c7b1/mbf

st 92195 c7b1/mbf asta este procu si se intra cu telecomanda originala cu tasta ascunsa de pe telecomanda adica N18 daca nu o ai nu poti intra in service

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări