alghet Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Multumesc, am mai descoperit, ca cuplajul avans este pus pe direct nu mai este comandat electric!!! si mai trist cred ca nici cuplaj frina nu mai este OK atasez poze sa comfirmati daca asa este cum presupun eu. Cu respect Link spre comentariu
alghet Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Buna seara.Clar -defecta frina -puteti da un cod de piesa si unde se poate comanda? pentru SN502 Multumesc Link spre comentariu
Vizitator publitrans2000 Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Buna seara Daca doriti documentatia la SN502/402 spuneti si o sa scanez Doresc citeva imagini cu tabloul electric de comanda Sunt mai multe variante de SN502!!!! ca am vazut la imagini poze de tablou dar nu se potriveste cu ce am eu!? Multumesc Da, as dori, daca este posibil, toata documentatia scanata a strungului SN 502. Link spre comentariu
Vizitator clasix Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Salutare! A avut careva dintre voi probleme cu axul care comanda prin clichet ambreiajele? Mi s-a rupt acel ax, in partea cere comanda ambreiajul principal, pe fata. L-am demontat, dar am niste dubii in legatura cu el si tare bine mi-ar prinde o schema cu dimensiunile exacte. Am o copie dupa cartea masinii SN 502, in desenele de acolo apare axul, dar nu si cotele. Are cineva dintre voi asa ceva? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator clasix Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 Salutare din nou! Am rezolvat problema, axul avea dimensiunile si forma corecta. Am fabricat altul si totul este ok. Pntru cei interesati si care au nevoie de ambreiaje noi pentru strung, pot comanda placile la urmatoarea adresa: http://www.discurifrictiune.ro/produse Am comandat placi noi pentru ambreiajul principal al SN502 si mi-au venit a doua zi, in regula, exact ce am cerut. Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 27, 2019 Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Salut.Stiu ca siguranta principala din tabloul strungului e de 50A si motorul pricipal de 7,5kw.Ce contract aveti pentru reteaua de 380?De cat e siguranta de pe stalp/ contor? 32A, 40A sau 50A? Multumesc Link spre comentariu
Besenszky Antoniu Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 salut am un aris sn402 din 90 am nevoie de un manual de reparaie are cineva ? ms 0751048933 Link spre comentariu
Besenszky Antoniu Postat Martie 26, 2020 Partajează Postat Martie 26, 2020 On 1/24/2017 at 7:22 PM, TEDY said: Salut, in caz ca ai nevoie de componente pot sa te ajut.O sa caut si cartea masini. salut oare ai cartea mecanica pt el ? ms Link spre comentariu
Mitica Postat Iulie 2, 2020 Partajează Postat Iulie 2, 2020 (editat) Va salut un tabel de filete pt. sn 502 are cineva? Editat Iulie 2, 2020 de Mitica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum