Vizitator Lucianul Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Am modificat condesatorul si pe aude si in casti, nu prea tare dar se aude, nu facea contact bine mufa jack. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Monteaza un condensator de 100nF ...1uF intre iesirea din oprational si pinul potentiometrului (cel pe care acum aplici semnalul) pentru a face o separare in curent continuu. L.E.: Semnalul din reteaua R-2R are o amplitudine de 5Vpp (chiar trecut prin filtrul trece-jos). Daca amplifici acet semnal cu 200 vei avea orice altceva decat semnal sinusoidal (eventual niste ragaieli sau oscilatii) Link spre comentariu
Vizitator Lucianul Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Am montat acel condensator. Sa inteleg ca eu nu trebuie sa scot acele "ragaieli"? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Decat daca nu cumva ai probleme cu aer inghitit in exces atunci cand mananci. La 5V aplicati la intrare vei avea cu siguranta distorsiuni ce pot suna ca niste "ragaieli" sau chiar oscilatii. Totusi, nu ai spus cum se aude acum montajul tau! Link spre comentariu
mars01 Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Off -topic. Multumesc Lucianul si nico_2010. M-am distrat putin la faza cu ragaielile. Link spre comentariu
Vizitator Lucianul Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 )))Se aude un bâzâit. http://www.filedropper.com/avf25igsyryacuko5oylbqp6qghpql4aobfmja8gd9d0 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum