Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

boxe de podea Magnat Monitor Supreme 1002

Costin Aurel Baluta

Postări Recomandate

salutare,ma tot bate gandul sa-mi achizitionez o pereche de MMS 1002,le-a ascultat cineva?sunt difuzoare de calitate? au filtre facute cu simt de raspundere?(am avut un soc cand am vazut cum sta treaba in interiorul cutiilor de Pioneer and CS7070).in blogul http://blog.avstore.ro/review-boxe-de-podea-sub-2000-ron-8498/par a fii o alegere buna, avand in vedere ca ascult toate genurile de muzica. mai multe specificatii in http://www.hifitest.de/test/ausstattungsliste/lautsprecher_stereo/magnat-monitor_supreme_1002_25671

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

5

• Costin Aurel Baluta

4

• quasimodo

3

• daniel_88

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, eu am achizitionat saptamana aceasta o pereche de MMS 202, le folosesc ca sateliti spate la home cinema, dar si cand ascult muzica stereo. Eu sunt multumit de ele, sunt potrivite pt muzica comerciala din ziua de astazi. Poate le lipsesc putin inaltele, si din cate am auzit cam toate ar fi asa. Poate daca am timp fac o poza filtrului pentru a-ti face o idee, ma gandesc ca nu sunt departe de MMS 1002 ....

Link spre comentariu

Ma refeream la inalte, cat de mult urca in frecventa. Pe difuzoare e trecut made in DE, firele din interior sunt groase fata de Sony si Jamo, la fel driverul de inalte este destul de greu si masiv, mai tin minte ca la Sony ssf-6000 tweeter-ul era de plastic si usor de zici ca era de jucarie. Se pare ca sunt lucrate mai bine ca alte firme ...... care se incadreaza tot in pretul asta. Uite si niste poze ......

post-211087-0-92467500-1452376091_thumb.jpg

post-211087-0-09626300-1452376103_thumb.jpg

Link spre comentariu

filtrul ala , si cum e asezat materialul ala in cutie , mie nu imi place deloc,,,,arata ieftin si slab calitativ,,,,,,,,

ps, e minet acolo sau ceva textil? parca arata sintetc....

Editat de quasimodo
Link spre comentariu

Materialul nu e prins de peretii incintei, sta cumva asa, suspendat. Ar trebui sa-l lipesc cu ceva? Materialul e un fel de burete sintetic. Seamana cu izolatia ce vine pusa sub parchet, insa grosimea e mai mare si densitatea poate mai mica. Despre filtru ce sa zic .....seamana cu cel de la Jamo pe care le am, condensatori electrolitici, etc..... Eu tot am impresia sa sunt facute mai bine decat alte firme,.... bine, in bugetul de 500Ron, sunt totusi niste boxe entry level. Chestia este ca se aud destul de binisor....

Link spre comentariu

Mi-am achizitonat MMS 1002 Turcule,

La prima vedere mi-au placut f mult  finisaje atente,echipate cu spike-uri

se aud foarte ok pentru o camera 6/5, au inalte clare si cristaline medii prezente si bass la greu.. 

vezi ca sunt departe de ceea ce ti-ai luat tu ,filtrele nu sunt pozitionate asa,sunt pe borne sunt bine facute imi pare rau ca nu mi-am dat seama sa fac cateva poze..

quasimodo

aceea este vatelina (textil)

Link spre comentariu

Sa le ascultati sanatos si sa va bucurati de ele!

Va trebui sa tineti cont de cateva lucruri: incercati sa le departati de pereti la un minim 50cm, altfel au tendinta sa bubuie si sa va schimbe rinichii intre ei!

Grija mare la ce amplif folositi pe ele! O fi scriind ca au 4-8ohmi insa aproape o treime din plaja de frecvente o parcurg undeva pe la 3.6ohmi.

In ce priveste SPL-ul, nemtii au fost cam talhari la faza asta...cei 92-93dB ii atinge la cateva peak-uri de frecventa, in rest merg pe undeva pe la 85-86dB.

La fel, depinde foarte mult si ce gen de muzica ascultati. MMS 1002 se descurca bine pe bum-tzi bum-tzi...sau in sisteme home-cinema.

Va spun toate astea in calitate de fost posesor de MMS 2000.

Acum, ce sa mai zic...bucurati-va de muzica si atentie la amplificator!

Editat de un_razesh
Link spre comentariu

quasimodo

aceea este vatelina (textil)

costin AB------nu cred , la boxele lui este exact ceea ce credeam , e un material care se foloseste la ambalat , seamana cu folia care se pune sub parchet dar este mai gros , nu cred ca  are proprietati acustice , este pus acolo doar ca sa fie ..iar faptul ca nu e fixat pe pereti e un motiv in plus sa cred asta  .....

TURCU -..........daca ar fi boxele mele , as cumpara minet, este mai dificil cu el pentru ca trebuie fixat bine pe pereti cu prenadez, sau vata MINERALA pentru termoizolatii este 40 lei un pachet cu 10 foi 90x60 si as tapeta frumos toti peretii interiori exceptand partea cu difuzoarele - buffle-ul , garantez ca va suna altfel , ...........
Editat de quasimodo
Link spre comentariu

Si la mine filtrele sunt pozitionate pe borne, chiar sub placuta filtrului sunt bornele. Referitor la materialul din interior, acesta nu este vatelina, este un burete/folie dintr-um material plasticat, poate fi asemanat cum zice si @quasimodo cu folia ce se foloseste la ambalat pentru protectia electronicelor doar ca este mai gros.

Drept sa zic nu-mi plac nici conzii electrolitici, insa nu stiu daca va fi o schimbare sesizabila la ureche daca-i schimb cu MKP, o sa am in vedere capitonarea peretilor cu minet, stiti unde se gaseste asa ceva? As evita vata minerala, nu cumva contine sticla?  @Costin, poate pui si tu niste poze. .. Iar referitor la mofificari, poate intervine cineva din "greii" de pe aceasta sectiune si confirma daca are rost sa fac modificarile sau nu.

Link spre comentariu

In nici un caz sa nu puneti vata minerala in boxe cu bas refex sau alte tipuri de boxe care nu sint inchise ermetic.

Se fragmenteaza iar suflul difuzoarelor scot praful respectiv afara numai bine pt a fi aspirat de ascultatori, cu consecintele de rigoare (cautati pe net ca eu nu pun link la asa ceva).

Link spre comentariu

Perfect de acord cu @sesebe, evitaţi vata minerala la boxe cu bass reflex, la incinte închise ar merge, insă şi acestea să fie bine închegate.

Praful ăla de vata de sticlă sau minerală, dacă este inhalat, se dpune in plamâni rezultând un cancer de mai mare frumuseţea, aşa că aveţi mare grija la materialele folosite, nu-i de glumă.

Editat de daniel_88
Link spre comentariu

stiu si eu de aceste riscuri de fragmentare dar din cate cunosc se aplica la VATA DE STICLA , nu si la vata MINERALA .........eu am folosit la o pereche de boxe si nu am avut nici un fel de probleme .........acum nu contrazic pe nimeni , poate gresesc .....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări