bubusmecherul Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 am primit acest tv ldk cbus 2128 cu defectulmortnici led de standbay nu se aprindeam observat ca se incalzeste cq1265rt din sursa cred ca este tranzistorul din sursace sa verificsasiu cred ca este NEK-TOP+USB Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 iam refacut cateva relipituri,dar tot degeaba,lam lasat 1 minut in priza,dupa care deodat sa aprins ledul de standbay pe culoarea verde,si a inceput sa fac,se stige se aprinde,si tot asa,tot odata se aude si un gomot in timpul ce se stige ledul si iarasi se aprinde,ce sa verific,va rog. Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Trebuie inlocuita piesa dintre spatele TV si scaun ... Link spre comentariu
radu72 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 In sfirsit cineva cu curaj! CQ ultima data era integrat,s.o fi transformat el in tranzistor intr.e timp!Verifica sa nu ai scurt ceva pe secundar.verifica daca ai tens de start pe CQ...,,,si integratele astea sint renumite ca fiind proaste.pica singure de bune ce sint.,pui unul nou si ai surpriza ca nu merge!! Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Trebuie inlocuita piesa dintre spatele TV si scaun ... trebuia mai demult.... Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Da' piesa asta "dintre spatele TV si scaun",nu poate fi regenerata??? Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 misiune imposibila!!!!!! emisia catodica ajunsa la limita inferioara!!! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 e si va mirati pe urma de ce va sanctioneaza moderatorii,in loc sa-i dati macar un mic raspuns elevant voi ce faceti luati omul la misto,ce este omul de vina daca saracul atata il duce capul,cere si el ajutot,prost sau destept poate pentru acea comunitate unde locuieste este singura salvare in acest domeniu.si eu repar singur pentru cinci sate,comune etc. Si daca vreti sa postati de dragul de a posta vedeti ca sa inventat BODEGA Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 am gasit dioda RGP30J strapunsa,ce pot pune in locul ei. nu detin,va rog. her308 merge cumva in locul ei. Link spre comentariu
MISTER BIG Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 BUBULE, esti mioritic rau, tine o tot asa , dar inainte de a posta treci pe la cantina si mananca bine ca se alege praful de scrisul romanesc, ma intreb cum ai scrie in engleza ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 unde este montata acea dioda cumva in sesundar sursa? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 (editat) pe bara B+ Editat Ianuarie 9, 2016 de bubusmecherul Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Pune o dioda,de pe B+ din alt sasiu,ca doar n-ai sa pui EFR135. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 am gasit dioda RGP30J strapunsa,ce pot pune in locul ei. nu detin,va rog. her308 merge cumva in locul ei. merge Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Pune o dioda,de pe B+ din alt sasiu,ca doar n-ai sa pui EFR135. Bravo,ai dat cea mai plauzibila solutie pentru unul ca bubu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum