nello Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Buna.Am probleme cu conectorul de pe placa de baza la acet tv, sau cred ca este el vinovatul, ma refer la cablul LVDS care duce la t-con, din cind in cind imaginea devine rosie daca apas tare conectorul asi revine si merge o vreme dar mai revine, la rece si la cald, incalzind sau racind nu schimba nimic.Am inlocui t-conul cu unul nou crezind ca este defect inainte sa verific, am controlat cablul lvds si este ok nu e interrupt,aproape sigur e conectorul. Avind si doua iesiri HDMI defecte pe placa m-am gindit sa o schimb cu una folosita, am gasito in Germania dar vinzatorul zice ca trebuie resoftata de Sony dupa, e adevarat sau tipul nu vrea sa o trimita? Placa este din acelasi tip de tv. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 eu va recomand prima oara un spray de contact la ambele capete cablu si cuplei t tcon placa digitala,dar si un alt cablu lvsd sau banda lvsd ,dar este posibil ca buba sa fie si din alte parti procesor video dezlipit sau alte contacte fisuri pe placa,este posibil ca placa gasita pe net sa aiba probleme de soft,sau sa trebuiasca resoftata din cauza incompatibilitatii ,a folosit alt display sau alta diagonala,deci este posibil ca nici sa nu reusiti adaptarea ei,ori vanzatorul face pe ...... si da vina pe soft,personal nu recomand cumpararea de placa daca nu este compatibila si functionala, Link spre comentariu
nello Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 placa este din acelasi model dar nu stiu inca ce display avea, ce credeti daca este acelasi tip , in cazul meu LTY400HF09, are sanse sa mearga din prima? Link spre comentariu
nello Postat Ianuarie 30, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Sa rezolvat, am schimbat placa si merge, nu a fost nevoie de resoftare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum