simson Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Din intamplare am dat de aceasta schema la care mi-a sarit in ochi configuratia defazorului in rest fiind o schema clasica de contratimp. Eu cel putin nu inteleg cum apare semnal in faza pe g2 simetric cu cel din anod, chiar daca nu este decuplat . Nu am mai vazut un astfel defazor. Link spre comentariu
THOMAS Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) Din intamplare am dat de aceasta schema la care mi-a sarit in ochi configuratia defazorului in rest fiind o schema clasica de contratimp. Eu cel putin nu inteleg cum apare semnal in faza pe g2 simetric cu cel din anod, chiar daca nu este decuplat . Nu am mai vazut un astfel defazor. Semnalul in G2 (nedecuplata) este si va fi in faza cu cel din anod si ca amplitudine chiar mai mare decat cel din anod ,grila doi (G2)este situata si ea in "calea" fluxului de electroni catod-anod in cazul de fata fiind un prim anod,deci cred ca nu este o enigma ci o gresala,nici eu nu am mai vazut asa ceva ! Ca sa functioneze corect ar trebui sa fie ca-n schema de mai jos. In oscilogarma din poza se poate vedea clar ce am afirmat eu mai sus referitor la schema <defazor enigma>. Editat Ianuarie 8, 2016 de LMOlimpiu Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Asa da, pana la urma este de fapt o catodina clasica iar schema originala este gresita total...poate voit pentru ca nu pare sa fie doar o greseala de editare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum