valivoi Postat Noiembrie 2, 2020 Partajează Postat Noiembrie 2, 2020 un tabel cu socluri uzuale Link spre comentariu
norad Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Care e soclul unui tub fluorescent de de 36W (lungime 1.2 metri) in tabelul de mai sus? Ma refer la tuburile obisnuite, cel mai des intalnite. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Acum 1 minut, norad a spus: Care e soclul unui tub fluorescent de de 36W (lungime 1.2 metri) in tabelul de mai sus? Ma refer la tuburile obisnuite, cel mai des intalnite. E denumit MEDIUM BI-PIN. Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 De la ce vorbeam... uite cum am ajuns la socluri... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Mie mi se pare destul de "on-topic" sa se discute despre soclul unor tuburi la care vrei sa le pui balast. Link spre comentariu
Dxxx Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 De acord, nu am zis ca e nici o crima... hai, insa, sa revenim la trunchiul principal. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Îmi cer scuze, am uitat să afisez imaginea cu lampa. Lampa are cca 15 cm si diametru cca 10 mm. Este de 4 W și nu este sterilizantă, este de cca 350 nm pt punerea in evidență a elementelor fluorescente. https://1drv.ms/u/s!Ag2EJjgX7kZmz2U4Goh8x3PaC5vW?e=jOloPh Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 3, 2020 Partajează Postat Noiembrie 3, 2020 Am si eu undeva 2 tuburi din astea, erau alimentate de la 12V, in corp era convertizorul, era folosit pt verificat valuta falsa in masina. Am si una de 20w functional cu corp si drosel electronic, folosesc rar pt ambianta, disco retro. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum