Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Buna seara colegi.dupa cum spune si titlul am in fata actualnente un sasiu 11ak11 la care nu dezvolta nici o tensiune,sa nu ma intrebati nimic legat de treaba asta ca in afara de choper am schimbat totul in afara de choper ,ce mai este de facu?am luat la mana toata schema,mam luat de ganduri,dstra ce creceti ca am omis?va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 http://www.elforum.info/topic/64270-sasiu-vestel-11ak30-defecte-si-rezolvarea-lor/page-1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 scuze cum am spus in continut este vorba despre 11ak30a11 si legat de lincul pe care mi lati dat nu gasesc nimic relevant acolo,ce imi era greu sa fac si eu miscarea asta? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 La pin 8 al MC44608,verificat daca exista 200V(si verificat si rezistenta de 120-220kOhm,tot la pin 8,daca nu e intrerupta). Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 La pin 8 al MC44608,verificat daca exista 200V(si verificat si rezistenta de 120-220kOhm,tot la pin 8,daca nu e intrerupta). da am140v Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Nu ai pdf-ul de la MC? Vezi ce trebuie sa faca si prin masuratori afli ce nu face. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 hai ca va pun la proba,deja am rezolvat defectul?chici? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 hai ca va pun la proba,deja am rezolvat defectul?chici? ...n-ai spus nimic din "datele problemei" ( tensiuni, ceva masuratori ) si vrei sa ghiceasca cineva ? ...daca tot l-ai rezolvat , spune si cum( asta daca vrei),... nu cred ca face cineva pe "mama omida" Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ai conectat la retea alt obiect din apropierea ta , in loc sa conectezi tv-ul. Am ghicit ? Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ai conectat la retea alt obiect din apropierea ta , in loc sa conectezi tv-ul. Am ghicit ? hai ca esti glumet. Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) hai ca esti glumet. multumim de postarea rezultatului Editat Ianuarie 8, 2016 de palcu ion Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 am schimbat condul de pe puntea redresoare, si colac peste pupaza aveam 310v pe el si l-am scos si cand l-am pus pe aparatul de masura nu mai avea decat 22micro. Link spre comentariu
stefank Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 mai bine nu ati fi divulgat rezolvarea , pai dvs schimbati toate piesele din sursa pina nu ati masurat daca aveti 300 volti pe acel electrolitic ? primul lucru asta trebuia sa faceti , cred ca nici nu stiti ce tensiune a fost pe cel devalorizat : posibil vreo 200 volti Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 mai bine nu ati fi divulgat rezolvarea , pai dvs schimbati toate piesele din sursa pina nu ati masurat daca aveti 300 volti pe acel electrolitic ? primul lucru asta trebuia sa faceti , cred ca nici nu stiti ce tensiune a fost pe cel devalorizat : posibil vreo 200 volti daca citeai postarea anterioara poate vedeai ca am specificat ca aveam 310v. dar era tensiune cu zgomot din retea si nu se deschidea integratul din sursa,cel putin eu asa cred. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 "am in fata actualnente un sasiu 11ak11 la care nu dezvolta nici o tensiune,sa nu ma intrebati nimic legat de treaba asta ca in afara de choper am schimbat totul in afara de choper ,ce mai este de facu?am luat la mana toata schema,mam luat de ganduri,dstra ce creceti ca am omis?" ...este o parte din descrierea defectului in primul post,....pai daca ai inlocuit totul in afara de "choper", de ce ne puneai pe noi sa ghicim ce ai omis? .Acum ne-am lamurit : ai omis ce era mai important!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum