Logicon Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema la TV-ul din titlu: dupa circa o ora de functionare imaginea se restrange la o singura linie orizontala. Uneori cu cateva socuri isi revine, dar de cele mai multe ori nu. Cel mai des isi revine cand aparatul este "rece" (nefolosit cateva ore). Ma gandesc la o lipitura rece, "activata" de incalzirea aparatului. Schema am descarcat-o, dar nu stiu unde sa ma uit mai exact dupa lipitura problematica, cateva indrumari mi-ar fi de folos, sa nu caut pe toata placa. Va multumesc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Pe placa este un integrat montat pe radiator LA 7848 , refaceti lipiturile integratului si pieselor de pe langa el prima data !! Link spre comentariu
Logicon Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Am gasit doar LA 7840, azi incerc sa-l "rezolv". Link spre comentariu
Logicon Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Am rezolvat; erau chiar mai multe lipituri reci la integrat. Multumesc lui dan-a2 pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum