cristeama Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 - am niste igbt-uri cu dioda interna defecte ( GP4068D ), nu gasesc originalul mai ieftin ci alte igbt-uri fara dioda interna, intrebarea mea este ce tip de dioda trebuie sa le montez in exterior tinind cont ca igbt-urile vor fi cite 2 sau 3 in paralel fiecare la un curent de 40A(la 25gr.C) /600V ? Link spre comentariu
poplex22 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 cred ca ar trebui sa fie diode la fel de rapide ca si igbt-ul si la un curent comparabil cu cel al igbt-ului idem si tensiunea, cel mai bun sfat vi-l pot da cei cu adevarata experienta in domeniu Link spre comentariu
cristeama Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 raspunsul este destul de general, poate ceva mai la obiect !, mersi Link spre comentariu
cristronic Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 In foaia de catalog a tranzistorului,sunt dati si parametrii diodei interne. Cel mai des intalnit ca dioda externa-STTA1206DI sau echivalente. Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) ...gasiti originalul de cumpărat la rubrica vanzari....este un topic despre igbt,diode, traf. Etc..deschis de colegul/userul @omniprezent Editat Ianuarie 8, 2016 de Eusebiu Angelescu Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) MUR 460 pe fiecare ... 15ETX06 la 3 - 4 buc . STTA 1206 ( DI ) nu se mai produce ... doar stocuri sau " plasmuiri " chinezesti ! Editat Ianuarie 8, 2016 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum