Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cod telecomanda televizor Sunny Sm 032l m23-t1

Vizitator Grigore Tiberiu

Postări Recomandate

Vizitator Grigore Tiberiu

Mi s-a stricat telecomanda de la televizor si am achizitionat o telecomanda universala bxl-rc001. Stie cineva codul de la acest televizor?Am cautat pe internet si am gasit cateva coduri pentru televizoare sunny dar nu au mers. Am incercat si modul automat si quick search dar nu am gasit.In cel mai bun caz doar lumina becul de la televizor dar nu se intampla nimic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

1

• modoran

1

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

daca prin cautarea automata a codului conform manualului de utilizare nu iese nici unul la care sa reactioneze televizorul atunci trebuie cumparata telecomanda dedicata

Link spre comentariu

telecomenzile universale sint pentru televizoare care se gaseste tel.greu sau deloc eu niciodata nu recomand clientilor telecomenzi universale deci o tel.universala merge la o gama de tv dar nu la toate marcile deci tie iti trebuie una exact pentru tv tau altfel nu vad solutia poti sa cauti coduri la greu si daca tel.nu are softu pentru tv ul tau nu merge ele sint pentru o gama de tv si daca al tau nu este trecut in soft nu va merge cred ca mam  facut inteles 

asa ca trece locatia poate te ajuta cineva cu vreo telecomanda 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări