tranc3d Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Vreau sa imi fac un filtru pentru E12-250N + PHT408 si la magazinul unde am fost sa-mi cumpar condensatorii, nu erau decat din aceia care seamana FOARTE mult cu condensatorii electrolitici(ziceau ca sunt nepolarizati iar piciorusele nu ieseau din aceeasi parte a condensatorului ci din parti opuse, sper ca stiti de ce condensatori e vorba, erau la 100V). Vreau sa va intreb daca acestia sunt buni pentru construirea de filtre de boxe (de exemplu fata de cei de culoare "boia" cu care am mai lucrat). Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Pai, daca sint nepolarizati poti sa-i cumperi, nu e musai sa fie in picioare. Link spre comentariu
VTP Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Condensatorii electrolitici nepolarizati sunt ultima optiune, mai ales pentru partea de medie - inalte. Condensatorii cu folie sunt cei care trebuie utilizati, prin punere in paralel, la nevoie. Link spre comentariu
tranc3d Postat Martie 12, 2007 Autor Partajează Postat Martie 12, 2007 Seamana foarte mult cu unii electrolitici, se gasesc in multe magazine, cred ca despre aceeasi vorbim. In fine, nu stiu unde gasesc sa cumpar condensatori cu folie. Stiti voi? :smt003 Link spre comentariu
zal Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 In ce sens seamana cu cond electrolitici? Au corpul din aluminiu?Daca poti indica tipul lor din pozele atasate. Link spre comentariu
Bogdan Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 Seamana foarte mult cu unii electrolitici, se gasesc in multe magazine, cred ca despre aceeasi vorbim. In fine, nu stiu unde gasesc sa cumpar condensatori cu folie. Stiti voi? :smt003Intreaba-l pe Vasile daca nu mai are de vanzare condensatori MKT... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum