Vizitator kristian Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte.. Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc! Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 În caz că ţi-a scăpat: http://www.elforum.info/topic/11992-scheme-amplificatoare/ Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Salut.Sunt nou pe forum si in electronica dar am si putine cunostiinte..Daca puteti sa imi dati niste scheme mai simple pentru un amplificator de 200w la iesire.Multumesc! Scuze daca deranjez,dar nu credeti ca este cam greu pentru un incepator in ale electronici sa incepeti cu asemenea puteri?(200w)eu unul as luao mai incet,sunt colegi aici mult mai vechi ca mine care cer pareri. Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Uite unul pe care l-am facut si eu si am fost (si sunt) foarte multumit : La +/-60Vcc ai minim 200W / 4 ohmi . Acum depinde si pe ce impedanta vrei acei 200W ... Link spre comentariu
leo 17 Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 sa discutat pe un topic despre kitul iprs 10w marind tensiunea de alimentare duce pana la 60w pe acel topic aici si cablajul si toate detaliile constructive Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 (editat) Începătorii ar trebui să înceapă cu integrate, astea sînt ptr format mîna şi cele necesare electronicii audio. 200W e ceva ptr grupa mare şi costă. Editat Ianuarie 7, 2016 de zal Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Omul a cerut 200W , drept urmare i s-a oferit o alternativa . Acum , daca e decis sa investeasca intr-un asemenea amplif depinde doar de el . Link spre comentariu
Vizitator kristian Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Desigur ca vreau sa investesc... Multumesc pt pareri. Daca o sa mai am nelamuriri o sa intreb Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ce impedanta au boxele tale ? Ai ales schema pe care vrei sa o abordezi ? Link spre comentariu
Vizitator kristian Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Am niste boxe dar nu cine atie ce...Dar vreau sa imi fac un amplificator bun.Ce ziceti de schema asta: http://xtronic.org/circuit/amplifier/brutus-circuit-audio-power-amplifier-stereo-tda7294-bridge-170-300-watts/Mam interesat de cost si este undeva pe la 130 lei.Daca il conectez la +/-12v cat ar scoate la boxe? Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Ca să nu munceşti degeaba, ia frumos pdf-ul integratului şi găseşti în el toate detaliile, inclusiv pe ce impedanţă de sarcină poate lucra în punte şi la ce tensiuni. Apoi vezi dacă se potriveşte cu boxele tale. Ele ce putere şi ce impedanţă au? +/-12V e cam puţin, s-ar putea să gîjîie, dar poate scoate cu greu vreo 10-15W/8 Ohmi în schemă normală şi dublu în punte. Ptr 4 Ohmi depinde de curentul livrat de sursă. Link spre comentariu
Vizitator kristian Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 am 2 boxe 150w/4ohm.In schema este recomandat +/-30v. Nu am sursa de imi trebuie si deaia v-am intrebat. Sa stiu daca merita sa imi iau un transformator, etc. Link spre comentariu
Kreator Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 In schema nu este specificat niciunde sarcina de 4ohmi sau +/-30V in bridge. Tu intelegi ce scrie in site sau in datasheet? Poate dupe ce ai invata gramatica si ortografia limbii romane... Link spre comentariu
claw Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 TDA-urile astea nu merg in bridge pe 4 ohmi , decat pe 8 sau 16 ohmi , deci excludem varianta asta . Ai nevoie de un amplificator cu tranzistori . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum