Vizitator collemann Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Salutare.Am o mica nelamurire in legatura cu acest produs http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=447 ...imi poate explica cineva ce este si la ce foloseste acel "amplificator pentru subwoofer"?Sa zicem ca imi fac un subwoofer si nu am amplificator pentru el...cu acea componenta asi putea face subwoofer-ul activ...sau cum...??? Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 <<>> ...exact ! Link spre comentariu
Vizitator collemann Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 ok.E mai bine asa ca nu imi mai trebuie amplificator separat :smt001 Acum insa incepe adevarata "bataie de cap"...sa zicem ca subwoofer-ul il fac eu(ma gandesc la un subwoofer cu hp15w...cred ca e destul de puternic pt "uz casnic"),dar mai departe ce trebuie sa fac pana e gata acel subwoofer?adica comand acel "kit"...dar ma gandesc ca pe langa el mai am nevoie de alte chestii....nu?De ce componente ar mai fi nevoie pentru a finaliza un astfel de proiect?(sau un link daca se poate...) Link spre comentariu
zal Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Ca sa-l termini ai nevoie de traf, partea de alimentare, o carcasa sa arate cit de cit frumos si:1) daca iei semnal de la o scula care are iesire de sub nu-ti mai trebuie nimic special, doar cablu.2) daca iei semnal da la o scula fara iesire de sub ai nevoie de un filtru(crossover) pentru sub, de preferat montat intr-o cutie separata cu tot cu alimentarea lui.Bafta! Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 la montajul propus iti mai trebuie traf. de retea si radiator pt CI ... ZAL iar se grabeste ! Link spre comentariu
Vizitator collemann Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 ok...ms de informatii :smt006 ...oricum de ce ma temeam,nu am scapat!!! :smt005 voi avea si de "ciocanit" cate ceva la acel amplificator pana va fi finalizat proiectul.E nasol ca nu prea stiu de ce sa ma apuc...oricum...ce voiam sa mai intreb...pe langa cablajul ala daca mai vine si transformatorul si alte chestii...nu va ajunge acel amplificator la o marime considerabila?ca eu ma gandeam ca pot include amplificatorul in incinta subwoofer-ului. Eu vreau sa pun acel subwoofer la calculator,deci cablul de la calculator mai trebuie sa treaca printr-un filtru si apoi prin amplificator...si dif?mamaaa...o multime de treaba... :rolleyes: Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Martie 10, 2007 Partajează Postat Martie 10, 2007 nu tre'sa mai treaca prin alt filtru / este continut de kit ! ... dar nu stiu daca kitul cu pricina va suporta "coexistenta" cu un Hp-15w in functiune in aceeasi incinta ! ... sa nu se imprastie / in timp ! ... daca-l intrebi pe "mesterul sef" http://www.elforum.info/profile.php?mode=viewprofile&u=4 te lamureste el cel mai bine ce si cum ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 da are filtru pe el, pentru al pune in functie are nevoie decat de transformator un radiator si o carcasaDifuzorul e pe 8 ohmi asa ca nu o sa duca viata prea grea amplificatorul Daca il faci pentru casa se va descurca onorabil cu un HP15W :smt003 Link spre comentariu
Vizitator collemann Postat Martie 11, 2007 Partajează Postat Martie 11, 2007 ok...buna treaba...s-au mai clarificat niste chestii...asa ca ne vom apuca de treaba :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum