adrian lucian Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) Are cineva idee de tweeter asta? Pare un Usher.... multumesc Editat Ianuarie 6, 2016 de adrian lucian Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 http://www.aliexpress.com/store/product/pair-2pcs-SUPER-copper-Beryllium-dome-tweeter-better-than-vifa-XT25/705243_383493243.html de la 48$ perechea de tabla chinezeasca la 500 lei cat vrea hotu ala pe OLX eu zic ca se intelege de la sine restul Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) David Louis cica ar fi brandul. Nici n am auzit de astia Dar cred ca merge si "Jaf la drumul mare" conform anuntului ) Editat Ianuarie 6, 2016 de Adamath_2006 Link spre comentariu
adrian lucian Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Multumesc, nu m-am straduit suficient la cautare. Am zis ca poza aia cu fata de masa e de la vanzator de-acasa si nu am cautat dupa imagine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum