Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 doar daca este meserias poate schimba sasiul altfel plinge linga el cu tot cu sasiu Ce este drept domnule harhas florin este bine sa ne ajutam unii pe altii,dar nici sa depinzi din punct de vedere tehnic de altii,in permanenta sau sa nu sa se inteleaga ca se face atac la persoana,doamne fereste.si acum spun si eu un proverb(daca cineva iti cere peste sa manance mai bine dai o undita si invata-l sa pescuiasca)imi cer scuze daca am fost off topic. Link spre comentariu
Savu Vio Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Ar fi bun sa aiba ESR metru. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Nu cred ca Bubu dispune de ESR-metru, ,poate ESR-ruleta spre norocul meu,a venit cineva cun tv identic,cu acelasi sasiu,da rcu tubul spart,asa ca iam dat ceva pe el,si mi a dat mie,o sal montez la tv,oricum multumesc la toata lumea pentru idei. Uitati ce spune mai sus,referitor la alt aparat,o fi gasit un CP330 cu tub spart, si Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Ar fi bun sa aiba ESR metru. Nu neaparat,ci doar sa-i ia pe toti la mana adica cei importanti si sa-i schimbe,eu asa procedez nu masor nici un cond ai schimb din start fara drept pe apel,si nu am avut returnari de tv-uri ca nu ar functiona,ceea ce doresc si la altii. Nu cred ca Bubu dispune de ESR-metru, ,poate ESR-ruleta Uitati ce spune mai sus,referitor la alt aparat,o fi gasit un CP330 cu tub spart, si Domnule andrei parca ati avut gura aurita sau aveti vreun glob magic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum