VEF Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Am sa ma apuc sa curat comutatorul desi l-am mai curatat acum doi ani . Rezistentele smd le pot lipi cu un ciocan de lipit 15w sau e prea mare si o rezintenta marcata 9R00are 9 ohm sau 900 ohm. Siguranta da am verificat-o numai ochiometric. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Am sa ma apuc sa curat comutatorul desi l-am mai curatat acum doi ani . Rezistentele smd le pot lipi cu un ciocan de lipit 15w sau e prea mare si o rezintenta marcata 9R00are 9 ohm sau 900 ohm. Siguranta da am verificat-o numai ochiometric. La cat costa un asemenea aparat de masura eu unul nu as transpira in incercarea de al repara. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 pentru afisarea aceasta sa stii ca trebuie sa cureti displayul si buretele cu contacte si pozitionat corect si va afisa corect si pune o poza cu placa Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Siguranta da am verificat-o numai ochiometric. Si daca e arsa? Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 La cat costa un asemenea aparat de masura eu unul nu as transpira in incercarea de al repara. Mda, dar in anii `80 v-ati fi taiat o ureche pentru unul... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 In anii 80 unii erau in imposibilitate de a-si taia o ureche,pt simplul fapt ca nu era inca formata Si eu sunt de parere ca reparatia unui astfel de instrument nu poate fi decat cu rol didactic(e mult mai jenant sa incepi sa repari cu unul mai scump),si atunci nu vad de ce am descuraja o astfel de interventie.Pana la urma nu se indica nici direct nici indirect ca toata lumea sa se apuce de sportul asta,e doar pt cine doreste,restul isi pot vedea linistiti de treburile lor. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 (editat) ... si acum , pentru un MAVO 35 , ca cel din topic e la pret de ... KENT. IN ANII '80 AVEAM DEJA UNUL (voltmetru) facut cu un MMC 7106 , telefon cu taste MMC 760 si ceasuri cu MMC 353 / 351 - microelectronica. Acu' , ca s'a ales prafu' de ... tot , "beneficiem" doar de chinezarii si ... turcisme ! Editat Ianuarie 10, 2016 de leoncris Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Acu' , ca s'a ales prafu' de ... tot , "beneficiem" doar de chinezarii si ... turcisme ! http://jurnalul.ro/scinteia/special/microelectronica-perla-industriei-it-din-rsr-517768.html Link spre comentariu
VEF Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Am curatat comutatorul, oricum era curat, dar defectul ala cu punctual in plus tot persista . Pana la urma nu mai conteaza pot sa-l folosesc si asa. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Am curatat comutatorul, oricum era curat, dar defectul ala cu punctual in plus tot persista . Pana la urma nu mai conteaza pot sa-l folosesc si asa. cu punctu ala trebuie umblat la display nu am scris mai sus trebuie pozitionat pina nu mai apare punctu Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Atunci e clara treaba cu "."buclucas.E intrerupta una din rezistentele de 1Mohm,de langa ecran(105 daca e smd). Link spre comentariu
VEF Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Nu defectul venea tot de la comutator l-am mai desfacut iar si am vazut ceva care mi-a scapat prima data ce avea stratul metallic cu care erau acoperite contactele de pe placuta multimetrului s-a intins nu mult dar intr-o zona in care contactele erau foarte apropiate facea scurt si de asta aparea punctul in plus Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum