Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

multimetru digital dt-830b adeleq

VEF

Postări Recomandate

Am sa ma apuc sa curat comutatorul desi l-am mai curatat acum doi ani . Rezistentele smd le pot lipi cu un ciocan de lipit 15w sau e prea mare si o rezintenta marcata 9R00are 9 ohm sau 900 ohm. Siguranta da am verificat-o numai ochiometric.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VEF

6

• adydep

5

• Mircea

3

• doru3160

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am sa ma apuc sa curat comutatorul desi l-am mai curatat acum doi ani . Rezistentele smd le pot lipi cu un ciocan de lipit 15w sau e prea mare si o rezintenta marcata 9R00are 9 ohm sau 900 ohm. Siguranta da am verificat-o numai ochiometric.

La cat costa un asemenea aparat de masura eu unul nu as transpira in incercarea de al repara.

Link spre comentariu

pentru afisarea aceasta sa stii ca trebuie sa cureti displayul si buretele cu contacte si pozitionat corect si va afisa corect si pune o poza cu placa 

post-223979-0-92319100-1452337063_thumb.jpg

Link spre comentariu

In anii 80 unii erau in imposibilitate de a-si taia o ureche,pt simplul fapt ca nu era inca formata :rade:

Si eu sunt de parere ca reparatia unui astfel de instrument nu poate fi decat cu rol didactic(e mult mai jenant sa incepi sa repari cu unul mai scump),si atunci nu vad de ce am descuraja o astfel de interventie.Pana la urma nu se indica nici direct nici indirect ca toata lumea sa se apuce de sportul asta,e doar pt cine doreste,restul isi pot vedea linistiti de treburile lor.

Link spre comentariu

... si acum , pentru un MAVO 35 , ca cel din topic e la pret de ... KENT.

IN ANII '80 AVEAM DEJA UNUL (voltmetru) facut cu un MMC 7106 ,  telefon cu taste MMC 760 si ceasuri cu MMC 353 / 351 - microelectronica.

Acu' , ca s'a ales prafu' de ... tot , "beneficiem" doar de chinezarii si ... turcisme !

Editat de leoncris
Link spre comentariu

Am curatat comutatorul, oricum era curat, dar defectul ala cu punctual in plus tot persista . Pana la urma nu mai conteaza pot sa-l folosesc si asa. 

cu punctu ala trebuie umblat la display nu am scris mai sus

trebuie pozitionat pina nu mai apare punctu

Link spre comentariu

Nu defectul venea tot de la comutator  l-am mai desfacut iar si am vazut ceva care mi-a scapat prima data ce avea stratul metallic cu care erau acoperite contactele de pe placuta multimetrului s-a intins nu mult dar intr-o zona in care contactele erau foarte apropiate facea scurt si de asta aparea  punctul in plus

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări