Petrisor Ciocoiu Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Salut, De vreun an am o problema cu laptop hp compaq, cand incerc sa il deschid . dupa 20 de esuari in final se aprinde, dar numai atunci cand las capacul display in jos de tot . in general cand nu se deschide, butoanele de la wifi, power si caps look sunt intermitente dar display-ul nu se deschide si coolerul se roteste mult mai tare la inceput 3 secunde apoi isi ia mersul.. Ce as putea sa verific ? se poate sa fie problema de la sursa, de la senzorul de repaus, placa video? Multumesc anticipat pt raspuns Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Eu unul cred ca aveti ceva,ceva probleme cu chipsetul placi video...Dar totusi incercati sa-l calziti putin chipsetul. Link spre comentariu
Petrisor Ciocoiu Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Am o statie cu aer cald.. sa folosesc si folie de aluminiu in jurul placii? cate secunde se face incalzirea? Link spre comentariu
Petrisor Ciocoiu Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Salut, Am incalzit chipset-ul cu o statie aer cald si acum merge perfect laptopul. MS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum