Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema pc

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

10

• bubusmecherul

6

• bmwh548

4

• fritz_vali

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

NU SE MERITA. Cumparati o alta placa de baza.

POZE AR AJUTA ENORM!!!

eu am reparat o gramada de placi de baza si credema ca sa meritat clientu decit da dea 300ron pe o placa noua renunta la repararea lui si isi lua altul eu le reparam si ajungea undeva la 150 ron si clientul era bucuros si mai facea si cinste pe deasupra  :reytre

Link spre comentariu

Decat sa dau 150 de lei pentru "reparat" placa de baza mai bine dau 50 de lei pe una SH care e in stare de functionare. Si daca am doua maini stangi mai dau 50 de lei cuiva sa transplanteze toate celelalte componente de pe una pe alta. Si imi mai raman 50 de lei in buzunar.

Link spre comentariu

Decat sa dau 150 de lei pentru "reparat" placa de baza mai bine dau 50 de lei pe una SH care e in stare de functionare. Si daca am doua maini stangi mai dau 50 de lei cuiva sa transplanteze toate celelalte componente de pe una pe alta. Si imi mai raman 50 de lei in buzunar.

si peste citeva luni mai dai 50 lei pe alta placa sh :rade: si inca 50 sa pui piesele de pe una pe alta si tot asa si unde ajungi ca pe aia care o cumperi nu are garantie :91  dar aia reparata de mine are garantie  :da

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Eu ma ocup  in timpul liber si de IT (de schimbat placi de baza, upgrade procesoare, upgrade memorie ram, instalare sistem de operare) iar majoritatea celor care i-am ajutat  au fost multumiti si nu au mai avut probleme chiar au fost foarte multumiti.

Din cate observ dansul are o placa de baza pe sochet 478 daca am gasit bine pe net. In concluzie nu se merita sa mai bage nici un ban in sistem. Daca era pe soket 775   si era pe ddr2   se merita  reparat sau facute cateva upgrade-uri(un ram , un procesor mai bun). Eu  daca as avea placi de baza pe acest socket(478)  as dona  pentru ca  nu mai valoreaza mai nimic.

Editat de fritz_vali
Link spre comentariu

Placile pe soclu 775 s-au cam scos din fabricatie si se mai gasesc destul de greu. Plus ca daca stii ce sa cauti gasesti fara probleme ceva SH care va mai rezista ani buni. In ce priveste garantia, exista un motiv bun pentru care orice firma serioasa nu ofera mai mult de cateva luni (mai ales daca se lasa cu reflow/reballing).

Link spre comentariu

eu am calculator din 2002 cu placa de baza P4P800Edelux 865 cu sochet 478B si procesor intel pentium 3.00g dual core cu 1gb OCZ ram 512 placa video si merge jocuri mai ceva ca alea noi are cineva cu placa de baza gigabite 2gb ram placa video 512 procesor dual core 2,8 si merge mai bine al meu ca al lui  :rade:  plus de asta al meu nu sa stricat niciodata de atunci pe cind astea noi se stric zilnic  :rade:  niste gunoaie ieftine si proaste

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Sau mai rau : scumpe si proaste. 

da si asa se poate  :rade:  asta este viitoru il cumperi dai o caruta de bani (si numai ala care il cumpara stie prin ce a trecut de a facut rost de bani) pe el si merge cit are garantia sil arunci la gunoi 

pentru colegu bubu daca vrea sa ii programez biosu poate sa trimita placa de baza cu tot cu procesor sa o pot si verifica si io rezolv gratis il costa doar transportu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări