bubusmecherul Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Am primi un pc,cu,nu pot intra in bios,nici in windows,scrie SYSTEMLOCK CHIPCARDREADER FAILURE.RESTART SYSTEM. al inchidsi iarasi dau drumul,tot acelasi mesaj,va rog,ce se intampla. Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 incearca sa resetezi BIOS ul, scoate bateria de pe placa de baza cca 2 minute si pe urma incerci iar. e posibil sa fie corupt BIOS ul..nu sunt expert in software ,insa eu asta as incerca prima oara.succes! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) iam scos bateria,am lasato vreo 10 minute,dar tot degeaba CHIPCARD READER FAILURE,RESTART SYSTEM,ce sa mai verific,nici in bios nu pot intra,va rog. Editat Ianuarie 6, 2016 de bubusmecherul Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Da,dar cand ati scos bateria scoasa din pc-u,a fost si pc-ul scos din priza....in acest timp de 2-3-5 min....cat taneti bateria scoasa din pc-u ???? Link spre comentariu
ovy83 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) pe placa de baza trebuie sa fie un jumper pentru a permite folosirea pc-ului numai pe baza de card,parola. asta este unul din cauze. altul,scoate-ti pc-ul di priza,mutati jumper-ul de CLCMOS pe pin 2-3 pentru cate-va secunde si vedeti dupa. asta intr-un caz fericit. o alta problema este ca mergem pe ghicite,caci daca ni se oferea in detaliu ce placa de baza este era mai bine. Editat Ianuarie 6, 2016 de ovy83 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Decupleaza card-readerul, posibil sa ramana agatat in el. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 dar nu are card-reader Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Intreaba-l pe propietar cum sa ajuns la aceasta problema si cu ce tasta intra inainte in bios,ca de multe ori si omul sio face cu mana lui. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 (editat) Incercati odata cu tasta delete (del) si odata cu tasta f2 si vedeti daca intra in bios....daca tot nu vrea mai incercati si cu tasta f10... Acum depinde ce placa de baza are in pc-ul respectiv. Dar totusi ar fi bine sa ne spuneti si noua ce placa de baza are inauntru pc-ul... Asteptam !!! Va doresc mult succes !!! Editat Ianuarie 7, 2016 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 sa va zic ce a facut propietarul,capacul find desfacut la pc,a scos mufa de la butonul de restart al pc-ului si a introduso in mufa de pe placa de baza unde scrie FAN2,a facuto din greseala.a uitat unde trebuiea sa fie pusa. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Pai vezi ca am dreptate?asta puteai sa o spui de la bun inceput si nu ne mai puneai pe ganduri. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 pai si atunci,cum procedez,va rog. Link spre comentariu
riderinblack Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Eu i-as recomanda omului o placa de baza noua...... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 sa va zic ce a facut propietarul,capacul find desfacut la pc,a scos mufa de la butonul de restart al pc-ului si a introduso in mufa de pe placa de baza unde scrie FAN2,a facuto din greseala.a uitat unde trebuiea sa fie pusa. daca nu a apasat pe butonu de restart in timp ce functiona nu sa intimplat nimic eu cred ca trebuie rescris biosul si va functiona ce placa de baza are pune o poza cu placa Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 daca nu a apasat pe butonu de restart in timp ce functiona nu sa intimplat nimic eu cred ca trebuie rescris biosul si va functiona ce placa de baza are pune o poza cu placa Credeti ca o sa spuna?ma indoiesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum