Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema pc

bubusmecherul

Postări Recomandate

Am primi un pc,cu,nu pot intra in bios,nici in windows,scrie

SYSTEMLOCK

CHIPCARDREADER FAILURE.RESTART SYSTEM.

al inchidsi iarasi dau drumul,tot acelasi mesaj,va rog,ce se intampla.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

10

• bubusmecherul

6

• bmwh548

4

• fritz_vali

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

incearca sa resetezi BIOS ul, scoate bateria de pe placa de baza cca 2 minute si pe urma incerci iar. e posibil sa fie corupt BIOS  ul..nu sunt expert in software ,insa eu asta as incerca prima oara.succes!

Link spre comentariu

iam scos bateria,am lasato vreo 10 minute,dar tot degeaba

CHIPCARD READER FAILURE,RESTART SYSTEM,ce sa mai verific,nici in bios nu pot intra,va rog.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

Da,dar cand ati scos bateria scoasa din pc-u,a fost si pc-ul scos din priza....in acest timp de 2-3-5 min....cat taneti bateria scoasa din pc-u ????

Link spre comentariu

pe placa de baza trebuie sa fie un jumper pentru a permite folosirea pc-ului numai pe baza de card,parola. asta este unul din cauze.

altul,scoate-ti pc-ul di priza,mutati jumper-ul de CLCMOS pe pin 2-3 pentru cate-va secunde si vedeti dupa. asta intr-un caz fericit.

o alta problema este ca mergem pe ghicite,caci daca ni se oferea in detaliu ce placa de baza este era mai bine.

Editat de ovy83
Link spre comentariu

Intreaba-l pe propietar cum sa ajuns la aceasta problema si cu ce tasta intra inainte in bios,ca de multe ori si omul sio face cu mana lui.

Link spre comentariu

Incercati odata cu tasta delete (del) si odata cu tasta f2 si vedeti daca intra in bios....daca tot nu vrea mai incercati si cu tasta f10...

Acum depinde ce placa de baza are in pc-ul respectiv. Dar totusi ar fi bine sa ne spuneti si noua ce placa de baza are inauntru pc-ul... Asteptam !!!

Va doresc mult succes !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

sa va zic ce a facut propietarul,capacul find desfacut la pc,a scos mufa de la butonul de restart al pc-ului si a introduso in mufa de pe placa de baza unde scrie FAN2,a facuto din greseala.a uitat unde trebuiea sa fie pusa.

Link spre comentariu

sa va zic ce a facut propietarul,capacul find desfacut la pc,a scos mufa de la butonul de restart al pc-ului si a introduso in mufa de pe placa de baza unde scrie FAN2,a facuto din greseala.a uitat unde trebuiea sa fie pusa.

daca nu a apasat pe butonu de restart in timp ce functiona nu sa intimplat nimic eu cred ca trebuie rescris biosul si va functiona ce placa de baza are pune o poza cu placa

Link spre comentariu

daca nu a apasat pe butonu de restart in timp ce functiona nu sa intimplat nimic eu cred ca trebuie rescris biosul si va functiona ce placa de baza are pune o poza cu placa

Credeti ca o sa spuna?ma indoiesc :sparge:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări