Vizitator electronistul_86 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Buna seara!am si eu un tv watson cu sașiu 11ak30.Prima data am găsit bu808 ars si l-am înlocuit cu un montaj echivalent făcut cu 2 tranzistori unu cu dioda si unul fara bineînțeles am schimbat si condensatori din baza.După 2 zile a murit iar tv crezând ca s-a ars iar bu808 dar nu a fost așa.Deci acum el daca ii dau power on trece de pe roșu pe verde dar ledul verde are lumina slaba,bine in momentul când trece pe verde e normala lumina apoi scade brusc si e slaba si câteodată am observat ca alternează de pe verde pe roșu.Daca pun bec pe c-e becul îmi sta aprins normal si am tensiunea de 112,5v eu zic ca e cam mica puțin si ledul e verde cu lumina buna normala.Am încercat si fara bec si fara tranzistor adică in gol si face identic cum am pus prima data tranzistori adică verde slab si am măsurat tensiunea in gol tot 112,5v.Întrebarea mea e oare s-a defectat din cauza ca am folosit montaju ala cu 2 tranzistori?sau e coincidenta?an schimbat multe la el toți cond. de pe secundar cu tot cu cei de 47u160v,cei de pe orizontal ala de 100n si ala de recuperare,cel din primar de 47n630v,x112,mcr22-8,tl431,optocuplor,integrat sursa,am dat jos tda8174aw,am schimbat chiar si diodele din secundar sursa si tot la fel face.Mi-a spus un prieten sa schimb jungla si tot nimic.Am rămas fara idei.Va rog frumos ajutati-ma! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 verifica rezistentele de linga TL431 verifica R817 99k daca mai este intreaga succes Link spre comentariu
crmn1 Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 dioda d800 din primar este ok? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Vezi toate tensiunile scoase de sursa cum sunt.C619 e ok?C811 e ok? Link spre comentariu
stefank Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 unul din electroliticii de pe tensiunile mici debitate de sursa devalorizat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum