cearda Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Daca am pune un ventilator la un extractor am putea dezlipi smd-uri cu el? Ma gandesc ca,la un extractor de cositor daca am pune un ventilator,care sa sufle aer am putea sa-l folosim pe post de suflanta. Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ce fel de "extractor de cositor" ???? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Letcon cu pompă de vacuum voia să zică....dar nu poţi sufla aer cald prin astfel de letcon şi să poţi să-l transformi în ,,staţie cu aer cald,,. Pur şi simplu e nevoie de o rezistenţă de putere mult mai mare pentru a încălzi un debit suficient de aer. Dacă era aşa, staţiile cu aer cald nu ar fi fost mai mari decât un uscător de păr de voiaj.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 7, 2016 Partajează Postat Ianuarie 7, 2016 Pai...sint si statii cu gabarit mic, de exemplu eu am Performer - 8858 asta nu inseamna ca se poate face suflind aer cald peste un letcon. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum