kotezzyno Postat Martie 17, 2016 Partajează Postat Martie 17, 2016 cum adica la lukey vrei sa spui ca rezistenta este pentru 220V? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 17, 2016 Autor Partajează Postat Martie 17, 2016 da tu nu te uiti pe schema Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 20, 2016 Partajează Postat Martie 20, 2016 nu am am vazut nimic de 220V Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) dar o schema mai simpla pentru o termoculpa tip K, mai simpla nu stii? Vreau sa imi arate temperatura de la pistolet........ P.S cred ca m-am decis.... rezistenta de la pistolet o bag direct la 220V si o inseriez cu un variator de 500W. Editat Martie 21, 2016 de kotezzyno Link spre comentariu
briobit Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 Cu riscu de a ma repeta ai deschis schema de care ziceam cateva randuri in spate? Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 21, 2016 Partajează Postat Martie 21, 2016 (editat) M-am uitat asa pe schema data te kinder dar..... nu ma pricep asa bine sa o citesc... sunt un novice, am luat de bun raspunsul lui kinder ca rezistenta pistoletului este la 220V (si am zis gata ce simplu este) P.S briobit daca te referi la topicul cu statia de lipit cu afisaj led, colegi de acolo spun ca nu este buna pentru mine, eu am sonda K si acolo schema foloseste DS daca nu ma insel. Editat Martie 21, 2016 de kotezzyno Link spre comentariu
GeoMar Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 P.S briobit daca te referi la topicul cu statia de lipit cu afisaj led, colegi de acolo spun ca nu este buna pentru mine, eu am sonda K si acolo schema foloseste DS daca nu ma insel. Este alt topic cel in care ti-am spus ca se foloseste senzor digital DS, este un Termometru/Termostat Digital. Cauta topicul colegului @briobit, acolo este o schema cu ICL7107 si afisaj LED, un amplificator de semnal cu LM358, care iti poate afisa/citi termocupla K. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 si daca vrei sa fie si mai simplu cauta un aparat de masura care citeste si temperatura si ai rezolvat problema si mai simplu Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 As fii rezolvat problema repede si simplu cu un multimetru, dar eu vreau ca afisarea temperaturi sa fie pe display digital gen aceala cu 7 segmente, din 3 cifre daca nu gresesc. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Am si eu o statie Gordak 850 si rezistenta nu are termocupla si am facut reglajul temperatura/aer cu tigara ,si am pus cite un punctulet cu oja alba pe cele 2 potentiometre si am lipit citeva mii de piese smd ,oare am gresit? Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) Bine inteles ca nu ai gresit dar.... unii sunt mai simandicosi... asa ca mine si au fixul ala sa vada iei temperatura Editat Martie 22, 2016 de kotezzyno Link spre comentariu
manolo Postat Martie 22, 2016 Partajează Postat Martie 22, 2016 Acu depinde cum vezi treaba,eu zic ca e o scula, tre sa ma crezi ca puteam sa fac statia si pom de craciun cu sde senzori ,si ma ajuta la ceva? Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 22, 2016 Autor Partajează Postat Martie 22, 2016 (editat) daca vei sa o realizezi eu iti pun la dispozitie toata documentatiea dupa care am facuto eu si functioneaza ok Editat Martie 22, 2016 de kinderu56 Link spre comentariu
kotezzyno Postat Martie 23, 2016 Partajează Postat Martie 23, 2016 Chiar te rog. Mersi inca o data. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Martie 23, 2016 Autor Partajează Postat Martie 23, 2016 ok model realizat.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum