griiulian Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 va rog sa ma ajutati si sa i-mi spuneti ce valori au aceste 2 piese de pe placa electronica. Ca au pocnit si nu se mai vede nimic -R-? si TC1? Link spre comentariu
griiulian Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) va rog sa ma ajutati si sa i-mi spuneti ce valori au aceste 2 piese de pe placa electronica. Ca au pocnit si nu se mai vede nimic -R-? si TC1? VA MULTUMESC!va rog sa ma ajutati si sa i-mi spuneti ce valori au aceste 2 piese de pe placa electronica. Ca au pocnit si nu se mai vede nimic -R-? si TC1? http://imageshack.com/a/img633/3985/GAn0lv.jpg Editat Ianuarie 5, 2016 de griiulian Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 TC1=triac ZO103 R3=1K verificati si R6=470K 1 Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ca triac merge brici BT136,in caz ca nu gasiti originalul de mai sus.Rezistentele e bine sa puneti MLT-uri rusesti,adevarate.Totusi verificati ce a produs "bubuiala". Link spre comentariu
griiulian Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Ca triac merge brici BT136,in caz ca nu gasiti originalul de mai sus.Rezistentele e bine sa puneti MLT-uri rusesti,adevarate.Totusi verificati ce a produs "bubuiala".Va multumesc foarte mult!TC1=triac ZO103R3=1Kverificati si R6=470KVa multumesc foarte mult! Link spre comentariu
griiulian Postat Ianuarie 6, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Ca triac merge brici BT136,in caz ca nu gasiti originalul de mai sus.Rezistentele e bine sa puneti MLT-uri rusesti,adevarate.Totusi verificati ce a produs "bubuiala".-salut,am gasit bt 136 la asta rebuie rasucite picioarele'G cu T2'? Link spre comentariu
Vizitator Costy.cost Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Salut Tuturor, am si eu exact aceiasi problema triacul TC1 si rezistenta R3. stie cineva ce anume este alimentat sau ce intrari Sunt: - AQS21-AQS 22 - SET 21- SET 22 pentru aputea afla ce anume a produs bubuiala? multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Costy.cost Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Salut, am inlocuit TC1 cu bt136- 600 si nu merge pompa de evacuare. (conform schema acest triac alimenteaza pompa de evacuare) bt 136 are-600 are curentul de poarta de 70 mA, si curentul suportat de 4A. ZO103ma are curentul de poarta de 3mA si current suportat de 1A si echivaleaza cu BT131-600 la acesta nu mai este necesara rasucirea picioarelor G si T2 seara buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum