giany Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 am acest lcd led cu main board 40-MT10B2-MAC2XG si display LVW320SSTT E1 cu lvds 1CA320AP18S4LV0.1 care imi arata o banda de dungi pe mijloc in rest ecran negru tv a fost adus din afara cu acest defect eu banuiesc display sau lvds defect dar pe acest lvds am o memorie 24c64 si as incerca un dump daca are cineva sau un sfat iata si un link cu imaginea :IMG 20160105 111431 jpg Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 vad ca in stanga si dreapta mai sunt niste umbre,sunt de la aparatul foto sau sant pe display,daca sunt pe display este defect. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 "... dar pe acest lvds am o memorie 24c64 si as incerca un dump daca are cineva .. " - incerci degeaba , nu'i treaba de dump aici. Link spre comentariu
giany Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 acele umbre nu sunt pe display sunt reflexii iar despre memorie de asta am cerut un sfat celor care au mai intalnit un defect asemanator sa stiu daca mai are rost sa mai incerc ceva Link spre comentariu
BUGHIU Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Nu prea aveti ce altceva sa incercati!! Panelul este primul si principalul suspect!!! Asta a fost cauza pt care s-a renuntat la el ...''afara''.... de unde a fost adus! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum