MifTy Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Divertis - De ce plâng femeile Ştii de ce frec podelele Fiincă azi e 8 martie!! Tu, iubire, spune-le Că nimica n-ai făcut!!! Vai, da vai da ce îmi place... Aşa Manole, aşa... Hai, toată lumea!!! Vai, dă mai tare oleacă!!! Ce îmi place... Melodia asta-i preferata mea La dans toată lumea!!! De ce ling tigăile?? Că-mi chirăie maţele!!! Şniţele, chiftelele Scrum iarăşi le-ai făcut!! Minţi de-ngheaţă apele C-ai băgat sarmalele De ţi-au trosnit fălcile!!.. Vezi că-ncep să mă innervez!!! Pe noi ne leagă doar dragostea Dar ne dezleagă poliţia Jandarmelia vine şi ea Asta-i iubirea mea!!!! Refren: Ştiu de ce mă dor şalele: Ne-am bătut cu bastoanele De mi-am rupt picioarele Şi mi-am scos măselele!! Da' mai sunt şi unele Ce plâng ca nebunele Că nu ştiu ce-ar fi pierdut Dacă nu s-ar fi bătut!!! De-aia scrie ziarele De toate bătaile... Zice şi sondajele: Când n-a scris nu s-a vândut!!! Pe noi ne leagă doar dragostea Dar ne dezleagă poliţia Jandarmelia vine şi ea Asta-i iubirea mea!!!! Refren... Asta e iubita mea Şi mă bat mereu cu ea Dau şi eu, dar dă şi ea Asta e iubireaa mea!! Măi, Manole fii cuminte!! Măi omule, măi mă faci de râs!!! Faci Paşcaniul de râs: Ti vede o ţară întreagă!! Măi, ti poc!!! Măi fii cuminte, măi!! Ştii karate, Manole???? Aoleu, să vezi ce-ţi fac diseară: Nu-ţi fac nimica de mâncare!!!! Refren... Asta e iubita mea Şi mă bat mereu cu ea Dau şi eu, dar dă şi ea Asta e iubireaa mea!! Adică eu! Asta e iubireaa mea!!! Adică eu! Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 1, 2009 Autor Partajează Postat Martie 1, 2009 bump one!!!c? merge!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum