Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

catalog telecomenzi

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unui catalog de telecomenzi dar nu prea stiu sal folosesc  cum se citeste de exemplu o telecomanda de aiwa tv  sup poza este notat MT-0712 si RC -T1400KE  care este din aceste doua notati telecomanda  si model sau procesor,poate ma lamureste cineva ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

3

• FLORIN IORDACHE

1

• BUGHIU

1

• PINTI

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce ''nume '' are catalogul? Nu are un index...ceva...explicativ ?

De ce nu il pui aici, sa il vedem cu totii.

Da asa este baietii....trebuie sa ne dea mai multe detalii despre acest catalog de telecomenzi...sau sa-l puna aici catalogul si sa vedem noi despre ce este vb.....

Asteptam !!!

Link spre comentariu

catalogul il am in format PDF pe pc  ,este fisier prea mare nu merge descarcat ,am incercat dar degeaba pe el scrie la inceput REMOTE CONTROL PRODUCT CATALOAGE ,este de pe un alt forum unde sunt abonat  For  dep ....

Link spre comentariu

catalogul il am in format PDF pe pc  ,este fisier prea mare nu merge descarcat ,am incercat dar degeaba pe el scrie la inceput REMOTE CONTROL PRODUCT CATALOAGE ,este de pe un alt forum unde sunt abonat  For  dep ....

http://www.filehost.ro/ incarcal aici si pui linku aici sa vedem si noi despre ce este vorba

Link spre comentariu

exact asa este cum ati descris domnule tehtronics,sa inteleg ca practic nu se poate folosi ca un catalog sa identifici telecomenzi dupa serie sasiu sau model tv procesor ,etc ...

MT-XXXX ... este codul articol(pt. eventuale comenzi)

Ceea ce e pe randul al doilea, intereseaza

ex. RC -T1400KE ... modelul de telecomanda

Editat de neluelectron
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări