Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 buna ziua, de cateva zile se aude muzica dintr-o singura priza din casa.deoarece nu a fost nicio interventie in ultimele luni la acea priza,situatia poate sa para bizara.nu se aude muzica de la vecini(tot timpul se intampla seara destul de tarziu)acestia au copii mici si nu ar pune muzica tare noaptea.pare ca cineva isi pune un device la incarcat si asculta muzica(probabil)in casti.de ce se aude la mine?cum rezolv aceasta problema neplacuta?mi-e rusine sa merg din usa in usa sa vad cine si daca asculta muzica seara tarziu... multumesc anticipat pentru ajutor. Link spre comentariu
loleksibolek Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Adica se aude muzica din priza?N-am auzit de asa ceva pana acum,o posibilitate ar fi sa se auda muzica putin mai tare acolo fiind peretele mai subtire,altceva nu prea vad ce. Sau e vreun banc si sunteti vreo clona a cuiva care are chef de glume... Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Se percepe auditiv, sau intr-un aparat audio conectat la priza respectiva? Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Cu becurile nu aveti probleme? Link spre comentariu
Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 nu am chef de glume.......si nici de bancuri.nu se aude prin pereti asa cum se aud de obicei sunetele si muzica de la vecini cand e cazul.se aude clar doar din priza.si doar de catea zile.cu ecou in toata casa.si se aud clar melodiile,faptul ca incepe o melodie,cineva o opreste si pune alta melodie.se aude clar orchestratia.daca stau langa priza pot distinge si versurile......sunt oripilata.si copilul e ingrozit.pe bune nu am chef de glume si ma astept la comentarii neplacute,dar am nevoie si de o opinie in acest sens.poate cineva s-a mai confruntat cu asa ceva....... pls help. Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Pai chemati pe cineva sa desfaca priza,pur si simplu. Link spre comentariu
Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 nu am probleme cu becurile sau alte probleme electrice sau cu aparatura,iar in priza nu e nimic bagat.mi-e frica........ Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 O poza cu priza respectiva,se poate atasa? Ce fel de muzica se aude? Da' aveti idei bune de topice. Link spre comentariu
Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 o priza normala dubla pusa in vara........romaneasca. muzica rock si hip hop.mai mult rock.cam aceleasi melodii.aseara a fost si hip-hop. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Din ce scrieti pare ca sunetul se propaga prin canalul cablurilor(daca acesta exista si nu sunt cabluri intenc), poate supradimensionat ca sectiune si formeaza un tub acustic. Editat Ianuarie 4, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 ok.are sens. de ce se aude doar de cateva zile?stau aici de 10 ani si am aceiasi vecini.familii serioase cu copii mici si f mici.bloc vechi de 4 etaje. si,mai ales,ce pot sa fac?sa merg din usa in usa? Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Citind titlul, mi-am adus aminte ca vazusem acum ceva ani o schema pentru a transmite semnalul audio prin cablurile de retea. Trebuia si un receptor la acea schema pentru ca priza nu "canta" singura. Nu am incercat acea schema. Dar problema descrisa mi se pare totusi interesanta. Link spre comentariu
miron1947 Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) bloc vechi de 4 etaje. Atunci opinia mea nu are sens, aceste blocuri din panouri prefabricate(si eu locuiesc intr-unul similar) au instalatia electrica montata cu cabluri intenc(direct in tencuiala), deci fara canal de cabluri(tub PVC sau Berman). Poate totusi sunetul nu provine din priza ci din porximitatea ei, eventual o ghena, instalatie sanitara. Editat Ianuarie 4, 2016 de miron1947 Link spre comentariu
Vizitator MANUELA NECULA Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 cineva a zis ca poate priza actioneaza ca o antena la un dispzitiv wireless din vecini si sa incerc sa inchid circuitul cu un consumator.o sa incerc pe seara si revin maine cu detalii. dj_ando esti salvarea mea.incearca acea schema.poate...cine stie......... multumesc tuturor. santeti dragutzi. Link spre comentariu
tehno ton Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Daca topicul e pe bune,va sfatuiesc sa scoateti priza. Sau bagati ceva in ea,un consumator,cand se aude muzica. E posibil sa fie,pe cealalta parte a zidului,tot o priza si intre ele sa fie o fisura,un spatiu ce permite propagarea sunetului de la un dispozitiv audio situat langa acea priza. Hai ca am postat concomitent.... Treaba cu wireless e cam complicata si nu cred ca asta e cauza. Indiferent cum ar fi,nu are de ce sa va fie teama. Totul are o explicatie foarte simpla dar pana o gasim,pare ciudat fenomenul. Editat Ianuarie 4, 2016 de tehno ton Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum