mosfet Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Stiu ca nu sunt considerate tocmai hi-fi si ca nu voi primi prea multe "incurajari", dar am gasit pe diyaudio.com destule pareri de la diy-isti cu experienta cum ca, folosite corect, pot da rezultate decente (spre bune) la bani putini.Vreau sa-l folosesc taiat peste 10-12kHz. Eventual sunt deschis la alternative de tweetere cat mai bune in limita a ce se poate gasi cu 30 roni bucata (ca si super-tweeter, nu de la 2-3kHz). Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 personal, fata de altii am o parere buna despre astfel de twetere. insa nu ti le recomand pe alea de 60-100 de mii. incearca sa gasesti modelele piezo-driver care se monteaza in goarna separat si care contin bobina inseriata. Sunt ceva mai scumpe dar merita. folosesc in prezent asa ceva si sunt foarte multumit de el. precizez ca tre sa mai legi o rezistenta in serie cu el pentru a proteja amplificatorul. Link spre comentariu
mosfet Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Asta cica ar fi modul recomandat de utilizare (eventual prin testarea de diferite valori pt R-ul in paralel si pt C). Edit: cica ar trebui si "tunat" putin si cu modificarile astea, nu mai suna atat de strident, tipator, deranjant, a plastic care vibreaza, etc. http://melhuish.org/audio/DIYBX16.html Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 evident. schema asta e si mai buna in cazul in care vrei sa le folosesti ptr auditii ptr casa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum