Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung seria F smart tv.

louis

Postări Recomandate

fara statie de aer cald si un pic de indemanare nu rezolvi nimic ,trece locatia la profil poate un coleg prin apropriere te poate ajuta

stiu. de mult ma batea gandul sa iau si o statie..chiar si-asa o data pe an cand mai repar cate ceva din placere.

numai sa nu fie ceva stift

nu cred...la 10usd cat am dat pe el..numai fabricarea stiftului ar fi costat mult mai mult. sunt facute la comanda pentru samsung...nu prea gasesti configuratia aia de pini pe piata. :)

topicul se apropie de sfarsit...vom vedea daca am socotit bine..vinovatul.

Editat de louis
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• louis

24

• Gabi

7

• clony

4

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...
Vizitator Gilson Novais

Hi Dear,

Did you exchange the chip (SLC1013M)? Did it works?

I have a dark strip on my TV. I have already tested everything and I believe that the problem is this chip.

Channel 4 (at the center of the 3 170V channels) is dead.

Thank you!!

Link spre comentariu
Vizitator Gilson Novais

I bought another power supply (used). It was not working too. :tryre It did not start, I could hear the relay close/open every 2s.

So I thought :rzb: I will change the IC SLC1013M with the other! This board that can not start should have this IC ok.

I removed the IC from the board that did not start and put it in my old board that had a channel problem (LED driver) and now it could not start! This IC is defective!! :91

I put the IC from my old board (LED Driver problem) in the board that not start and the board started. It even worked the driver defective, but then stopped.

Conclusion: Both ICs is defective! :84

I bought 2 fro UTSouce China (I am from Brazil) and after receive I post the results.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Buna ziua, am fost sa vad la cineva un televizor Samsung UE46F7000 (anunt de pe un site de anunturi) si are aceeasi problema: flicare o portiune orizontala din ecran in partea de jos la comutarea pe 3D. Pe 2D nu are nici o problema din ce am vazut. Aveti idee cat ar costa reparatia la un service avand in vedere posibilele probleme mentionate aici pe forum? Omul cere 1500 lei si vreau sa stiu daca se merita sa-l cumpar. Sa-i zic sa mai scada din pret? Multumesc

Link spre comentariu

I se vor arde in curand benzile led , sa vezi atunci distractie

Suntem in douazeci-douzeci si tv e din 2013 = copt

La pretul asta iti iei tv nou LG sau Samsung de 50"

Editat de Tavi
Link spre comentariu
Acum 13 ore, Tavi a spus:

I se vor arde in curand benzile led , sa vezi atunci distractie

Suntem in douazeci-douzeci si tv e din 2013 = copt

La pretul asta iti iei tv nou LG sau Samsung de 50"

Problema e ca eu vreau sa fie 3D si nu se mai fabrica. Cam cat ar costa reparatia cu tot cu benzile led?

Link spre comentariu

Nu am idee

Eu am tv 3D luat de nou in 2013 si l-am folosit pe 3D cam 15 minute de atunci

Mi se pare o chestie inutila 3D la un televizor intr-o camera , mai mult te doare capul

De aia nici nu se mai fabrica

La fel au patit plasmele

Link spre comentariu
On 1/21/2020 at 7:56 PM, Gabi said:

Omul cere 1500 lei si vreau sa stiu daca se merita sa-l cumpar. Sa-i zic sa mai scada din pret? Multumesc

La uzura pe care o are nu merita decat max 1000 de lei si asta doar functional 100%, numa sursa care trebuie schimbata costa 250 de lei !

https://www.okazii.ro/sursa-bn44-00632b-l46f2p_ddy-din-samsung-ue46f7000-cy-sf460dslv6b-a188023733

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

La Samsung daca vrei 3D iti trebuie si ochelari din aia activi si foarte scumpi, ce nu cred ca se mai gasesc.  Eu nu as cumpara vechituri din 2013 nici pe 100 de lei, dar asta e doar parerea mea, tu poti sa faci ce vrei cu banii tai.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, modoran a spus:

La Samsung daca vrei 3D iti trebuie si ochelari din aia activi si foarte scumpi, ce nu cred ca se mai gasesc.  Eu nu as cumpara vechituri din 2013 nici pe 100 de lei, dar asta e doar parerea mea, tu poti sa faci ce vrei cu banii tai.

Are toate accesoriile la el, 2 perechi de ochelari si telecomanda aia cu touch. O sa-l intreb daca il lasa la 1000 lei. Ma intreb cat m-ar costa daca l-as repara la service-ul Samsung.

Link spre comentariu

Eu nu te-aş sfătui să calci pe la reprezentanţe, că dai în depresie....caută un meseriaş bun pe forum şi du-l la el.

Ideal ar fi ca meseriaşul să fie tot din Bucureşti, ca să mergeţi împreună la ăla de-l vinde şi să vadă dacă merită să-ţi rişti banii pe el.Că dacă-l iei şi costă reparaţia cât ai dat pe tv, nu ai făcut nimic....dar ca idee, la reprezentanţă cam asta te aşteaptă.Ăia nu ştiu de obicei decât să schimbe cu totul fie mainboardul, fie panelul....

Editat de validae
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Tavi a spus:

Nu am idee

Eu am tv 3D luat de nou in 2013 si l-am folosit pe 3D cam 15 minute de atunci

Mi se pare o chestie inutila 3D la un televizor intr-o camera , mai mult te doare capul

De aia nici nu se mai fabrica

La fel au patit plasmele

Eu sunt un impatimit al filmelor 3D. Am vazut filme 3D pe un Samsung non-smart al fratelui meu pe care il are si in prezent, nu stiu ce model este, dar nu am avut nici o problema, nu m-a durut capul, absolut nimic. Iar televizorul asta pe care l-am vazut la tipul asta este exact ce imi trebuie mie si nu stiu ce sa fac. Am tot cautat pe net anunturi iar asta mi-a placut cel mai mult mai ales ca l-am si testat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări