Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa de achizitii cablaje si alte materiale

Vizitator csl

Postări Recomandate

De unde pot achizitiona cablaje mai de calitate si solutie de stanare care sa lase un argiuntiu uniform pe circuite in afara de tme adelaida sau mivarom?Tot ce gasesc la ei sunt cablaje din material de ala alb iar pulberea de stanare nu lasa argintiu frumis ci un gri murdar....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

3

• spark

2

• Dan57

1

• Florian Ciobanu

1

Top autori în acest subiect

Recomandare :

cablaj _FR4_de calitate am cumparat de pe forum de la userul @sesamcave , are diferite seturi si marimi

am cumparat si eu solutie pentru stanare (pulbere) si nu a dat rezultate

am incercat cu decapant pentru cositorirea tevilor de cupru (pasta gri) , prin incalzire cu aeroterma _ a mers dar cum spui tu ramine o culoare inchisa si urita ( din cauza plumbului cred) cu toate ca pe eticheta scrie ca are proportiile ca la fludor

acum folosesc un virf de letcon facut de mine (mai lat , cca. 10mm) , inainte de gaurire slefuiesc cu un burete de bucatarie (partea aspra) traseiele ,

solutie de saciz dizolvat in acool sau izopropilic sau diluant , se depune pe pcb _dupa aceea -fludor letcon_bla-bla

daca ai flux de lipit e ok_se spala la sfirsit _aciditatea ataca cuprul

bafta

Link spre comentariu

nu este prea mare diferenta

sticlotextolit-ul are diferite grosimi iar fr4 are 1,5mm citeodata mai difera si culoarea (verzui , albicios, etc)

nu am vazut prea mari diferente , poate ne lamureste cineva ??????

Link spre comentariu

FR4 este ultima generatie de cablaje de tip sticlotextolit care ar fi ignifug fata de celelalte tipuri, cel anterior fiind G10, neignifug. Tipuri de cablaje ar fi :​G10, G11, FR4, FR5 si FR6. In rest, toate ca mai inainte.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
spark, on 03 Ian 2016 - 9:15 PM, said:spark, on 03 Ian 2016 - 9:15 PM, said:

Recomandare :

cablaj _FR4_de calitate am cumparat de pe forum de la userul @sesamcave , are diferite seturi si marimi

grabiti-va sa luati ca nu o sa mai aiba , cititi postul lui de ce

Editat de Florian Ciobanu
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări