ceorneialexdru Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Buna seara si la multi ani! Domnilor, am un client ce are acest tip de televizor, cumparandu-l cu o telecomanda programabila neinscrisa ,,Made for you". Imi puteti spune ce cod iasi putea inscie sa functioneze televizorul? Sau un cod pe ,,Bravo"? Va multumesc! Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) BeoVision 7-32 MKIII Bang Olufsen Editat Ianuarie 3, 2016 de leoncris Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 BeoVision 7-32 MKIII Bang Olufsen DA, ASTA STIU SI EU. DAR EU VREU CODURILE PT ACEST TV Link spre comentariu
crmn1 Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 eu folosesc made for you dar nu vad nici un cod in catalog ptr acest tip de tv.sigur pe telecomanda scrie made for you? deoarece sunt multe tel date la tv care arata identic dar nu sunt programabile. a doua varianta ar fi ca cineva a incercat mai multe coduri si unul a intrat. personal caut cu o universala de acest tip si cand aceasta a gasit ceva o citesc pe qunda apoi incarc una cu un cod asemanator Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 incercati mfy 398 sau 24. 1 Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 eu folosesc made for you dar nu vad nici un cod in catalog ptr acest tip de tv.sigur pe telecomanda scrie made for you? deoarece sunt multe tel date la tv care arata identic dar nu sunt programabile. a doua varianta ar fi ca cineva a incercat mai multe coduri si unul a intrat. personal caut cu o universala de acest tip si cand aceasta a gasit ceva o citesc pe qunda apoi incarc una cu un cod asemanator Da, nu se gaseste aceste coduri nicaieri. Am gasit ceva asemanator pe ,,Bravo", dar dupa numele producatorului. Am inteles ca aceste lcd-uri sunt facute numai pe comanda si sunt foarte scumpe. Acest lcd a fost vandut cu telecomanda ,,made for you" neinscrisa. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Asta se livreaza cu TLC ... BEO4 https://content.abt.com/documents/6298/beo4_om.pdf Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 ati incercat ce am spus? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum