Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BeoVision cu DVD. 9338

ceorneialexdru

Postări Recomandate

Buna seara si la multi ani! Domnilor, am un client ce are acest tip de televizor, cumparandu-l cu o telecomanda programabila neinscrisa ,,Made for you". Imi puteti spune ce cod iasi putea inscie sa functioneze televizorul? Sau un cod pe ,,Bravo"? Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ceorneialexdru

3

• bobo

2

• leoncris

2

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

eu folosesc made for you dar nu vad nici un cod in catalog ptr acest tip de tv.sigur pe telecomanda scrie made for you? deoarece sunt multe tel date la tv care arata identic dar nu sunt programabile. a doua varianta ar fi ca cineva a incercat mai multe coduri si unul a intrat. personal caut cu o universala de acest tip si cand aceasta a gasit ceva o citesc pe qunda apoi incarc una cu un cod asemanator

Link spre comentariu

eu folosesc made for you dar nu vad nici un cod in catalog ptr acest tip de tv.sigur pe telecomanda scrie made for you? deoarece sunt multe tel date la tv care arata identic dar nu sunt programabile. a doua varianta ar fi ca cineva a incercat mai multe coduri si unul a intrat. personal caut cu o universala de acest tip si cand aceasta a gasit ceva o citesc pe qunda apoi incarc una cu un cod asemanator

Da, nu se gaseste aceste coduri nicaieri. Am gasit ceva asemanator pe ,,Bravo", dar dupa numele producatorului. Am inteles ca aceste lcd-uri sunt facute numai pe comanda si sunt foarte scumpe. Acest lcd a fost vandut cu telecomanda ,,made for you" neinscrisa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări