petrenou Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Am gasit final linii scurt.Acest tv a mai fost la repararat cu mai multe luni in urma cand i-am schimbat finalul si cond de 10uF in locul caruia i-am pus de 22uF.Cond pare sa fie ok.Cand l-am introdus in priza s-a ars si finalul din alimentare si rezistenta de 2,2ohm.Am observat ca condensatorul c811 de 47n avea contact imperfect la un piciorus.Ar putea fi cauza defectarii celor doi finali? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 ...n-as crede ca asta este cauza, dar trebuie lipit oricum! . Reparati sursa si o testati pe bec si pe urma vedeti care-i treaba cu finalul de linii, de se arde repetat. Daca tot este dat jos , verificati forma de unda a impulsurilor de comanda-baza tz.prefinal si final, filtraj prefinal si pe B+ si mai verificati odata cond. din baza ( ESR =???). Bafta multa! Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Intreruperea C811(inlocuiti-l obligatoriu)a dus la distrugerea finalului din alimentare.Finalul de linii mai mult ca sigur ca s-a distrus tot din cauza cond. din baza(eu pun 100uF/63V).Totusi schimbati si C619-100nF/250V,si pe linia B+ 47uF/160V doua bucati,asa preventiv. Link spre comentariu
petrenou Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 A trecut cam aproape 1 an de cand am schimbat finalul si condensatorul. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) eu am pus la un eurocolor un cond in baza de 47mf si deja imaginea era cetoasa dar la 100mf deja e haioasa Editat Ianuarie 3, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Eu pun numai 47 uf de la TRIBEX , se poate pune si de 4,7 uf ca sa vina mai repede retur !! Editat Ianuarie 3, 2016 de dan-a2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Eu pun numai 47 uf de la TRIBEX , se poate pune si de 4,7 uf ca sa vina mai repede retur !! cu 4,7mf nici nu pleaca din atelier Link spre comentariu
palcu ion Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 verificati si lipiturile la conectorul deflexiei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum