Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Monitor lcd ACER17'' Model173bm!

spyry

Postări Recomandate

Salutare meseriasi .Am probleme cu acest monitor care se comporta astfel.Apas butonul power se aprinde ledul galben apoi se face albastru si pe display apare scris acer numai 2 secune apoi trece din nou in stand by si tot asa ,un coleg mi-a spus ca este vorba de unul sau mai multe tuburi *consumate si de aceea face asa ,am inlocuit displayul cu unul identicsi nimic ,am verificat toti conzii din sursa,tensiunile sunt normale nu a mai ramas decat placa video  :secret /?????.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tehtronics

3

• spyry

3

• leoncris

1

• cornel1962

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Crezi cumva ca-mi arde de glume? Intrebam, doar ... si nu fara rost.

Dar, daca asta este algoritmul tau de depanare: intai schimbi panelul(ca asa ti-a zis un coleg...), apoi banuiesti "placa video" ...

Apropos, "butelia de la aragaz" ai verificat-o? Ca daca nu vine gaz nu merge nici aragazul ...

Colegul leoncris a auzit si de "invertor", altii poate ca nu ...

NO COMMENT!

Editat de tehtronics
Link spre comentariu

prima data se conecteaza alt monitor la compiuter si dupa aia se ia la reparat monitoru  :rade: si nu se cumpara alt monitor si dupa asta se observa cai dusa placa video :91 cine tea invatat a vrut sa rida de tine  :limb:

si se pare ca a si reusit

Link spre comentariu

Cer scuze daca am deranjat cu intrebarile mele care au fost gresit interpretate de dumneavoastra ,in primul rand vreau sa mentionez faptul ca prima data am inlocuit acest monitor care s-a defectat apoi am deschis topicul de mai sus ,in cel de al doi-lea rand ma refeream la placa video din monitor NU cea din calculator iar invertorul nu este o noutate pentru mine ,am reparat si chiar am si adaptat invertoare la tv si la monitoare .Constat cu parere de rau ca acest forum este din ce in ce mai slab asa ca m-am hotarat sa nu va mai deranjez pe viitor .MULTUMESC PENTRU AJUTORUL ACORDAT IN ANII CARE AU TRECUT.

Link spre comentariu

Colegu' ... nu fii suparat pe mine. Am fost, poate, exagerat de ironic, dar m-a deranjat treaba cu "perla".

Nu facusem decat sa rog sa ne confirmi daca ai conectat monitorul la PC si manifestarea este aceeasi.

Daca am jignit cumva, imi cer SCUZE!

Nu asta era intentia mea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări