spyry Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Salutare meseriasi .Am probleme cu acest monitor care se comporta astfel.Apas butonul power se aprinde ledul galben apoi se face albastru si pe display apare scris acer numai 2 secune apoi trece din nou in stand by si tot asa ,un coleg mi-a spus ca este vorba de unul sau mai multe tuburi *consumate si de aceea face asa ,am inlocuit displayul cu unul identicsi nimic ,am verificat toti conzii din sursa,tensiunile sunt normale nu a mai ramas decat placa video /?????. Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 L-ai legat la PC? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 L-ai legat la PC? Link spre comentariu
spyry Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Buna gluma ,bineinteles ca este conectat la calculator, doar nu il conectam la butelia de la aragaz,e normal ca dupa sarbatori sa mai scoatem si cate o perla. Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Ai anulat protectia pe OZ9938GN sa vezi ce ... face ? (O rezistenta de 430K , paralel pe C110) Editat Ianuarie 3, 2016 de leoncris Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Crezi cumva ca-mi arde de glume? Intrebam, doar ... si nu fara rost. Dar, daca asta este algoritmul tau de depanare: intai schimbi panelul(ca asa ti-a zis un coleg...), apoi banuiesti "placa video" ... Apropos, "butelia de la aragaz" ai verificat-o? Ca daca nu vine gaz nu merge nici aragazul ... Colegul leoncris a auzit si de "invertor", altii poate ca nu ... NO COMMENT! Editat Ianuarie 3, 2016 de tehtronics Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 prima data se conecteaza alt monitor la compiuter si dupa aia se ia la reparat monitoru si nu se cumpara alt monitor si dupa asta se observa cai dusa placa video cine tea invatat a vrut sa rida de tine si se pare ca a si reusit Link spre comentariu
spyry Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Cer scuze daca am deranjat cu intrebarile mele care au fost gresit interpretate de dumneavoastra ,in primul rand vreau sa mentionez faptul ca prima data am inlocuit acest monitor care s-a defectat apoi am deschis topicul de mai sus ,in cel de al doi-lea rand ma refeream la placa video din monitor NU cea din calculator iar invertorul nu este o noutate pentru mine ,am reparat si chiar am si adaptat invertoare la tv si la monitoare .Constat cu parere de rau ca acest forum este din ce in ce mai slab asa ca m-am hotarat sa nu va mai deranjez pe viitor .MULTUMESC PENTRU AJUTORUL ACORDAT IN ANII CARE AU TRECUT. Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Colegu' ... nu fii suparat pe mine. Am fost, poate, exagerat de ironic, dar m-a deranjat treaba cu "perla". Nu facusem decat sa rog sa ne confirmi daca ai conectat monitorul la PC si manifestarea este aceeasi. Daca am jignit cumva, imi cer SCUZE! Nu asta era intentia mea. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Unele persoane verifica butelia de aragaz cu .......chibritul......Fara suparari,si La multi ani!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum