doru3160 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Dupa desfacerea lui avem vizibilitate directa la mecanismul interior. Din modul de asamblare "pare" ca aceasta gaura astupata cu surubul cu cap imbus a fost folosita pentru introducerea reperului doi. Voi posta si alte detalii dupa ce il desfac, si-mi confirm banuiala. Pt utilizatorul obisnuit,acel surub e doar o obsesie,nu are nici o treaba nimeni acolo.De umblat se umbla doar la celalalt,pt a inchide-deschide traseul de aerisire.Daca vrei sa incepi sa faci productie de asemenea repere,atunci documentarea e necesara,la nivel mult mai ridicat decat cel actual. Succes in disectie. Link spre comentariu
Vizitator user25 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Pt utilizatorul obisnuit,acel surub e doar o obsesie,nu are nici o treaba nimeni acolo.De umblat se umbla doar la celalalt,pt a inchide-deschide traseul de aerisire.Daca vrei sa incepi sa faci productie de asemenea repere,atunci documentarea e necesara,la nivel mult mai ridicat decat cel actual. Succes in disectie. Este un aerisitor automat...subliniez automat. Daca nu vreti un nivel mai ridicat nu e bai...ma retrag si eu din discutie. O seara buna. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 Da - l afara ... si pune unul manual , ca de radiator ( calorifer ) . Nu se umbla prea des la el ... alea automate sant niste porcarii . Sfarsesc invariabil la reciclare ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 5, 2016 Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 ... alea automate sant niste porcarii . Sfarsesc invariabil la reciclare ... Subscriu,de asta nici nu merita disecate...afli dupa un timp pierdut de ce sunt proaste. Link spre comentariu
blazeu Postat Aprilie 11, 2016 Partajează Postat Aprilie 11, 2016 Aerisitoarele "automate" pe care le-am intalnit eu functionau pe baza unui (mic) flotor (asemanator cu robinetii cu flotor de la bazinele de WC). Problema lor e ca avand "circulatie" redusa au tendinta spre gripare (blocare). In plus, supapa fiind foarte mica, foarte usor "prind" mizerii intre "cui" si "scaun", etansarea fiind compromisa (incep sa "planga"). Niste porcarii. Aerisirea manuala ramane cea mai sigura, insa eficienta ei depinde mult de o buna realizare a pantelor care permit aerului sa iasa prin punctele de purjare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum