flomelomanul Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Nicio "scula" de tipul asta de prin comertul autohton nu se compara cu cele fabricate la Radioprogres (atat varianta veche, cat si cea noua). Legat de locul prezumtiv unde se afla colegul care a deschis subiectul, chiar daca in Roma nu se gasesc pistoale de lipit Radiprogres, n-are nicio scuza ca s-a zgarcit la bani cumparand o chinezarie dubioasa. Sunt convins ca putea gasi un produs de calitate la un pret corect. Link spre comentariu
Mihalache Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Aici la Roma unde stau eu se gasesc tot felu de pistoale de lipit, asta era cel mai eftin. Eu nu sunt un profesionist sunt la inceput si nu mam andurat sa cumpar unul foarte scump. Prima sa cumpar pistolul am avut un letcon de 40W mergea destul de bine dar intro zi l-am utilizat timp de vrio 5 ore fara sa ma opresc de atunci nu mai functioneaza. Problema nu e ca nu gasesc pistoale sau letcon-uri bune, e ca pretul nu e mereu asa de convenabil. Eu sunt un student nu lucrez aici si fac electronica ca pasiune nu imi permit costuri enorme. Va multumesc! Eu problema am rezolvato, am jlefuit bine asta si am stranso bine, acum functioneaza destul de bine. Va multumesc! Si un an nou FERICIT! 1 Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Tot " raul " spre bine ... In genere , functioneaza regula care spune ca daca un produs e prea ieftin , ceva e in neregula . Per ansamblu , bine ca ati rezolvat , spor la lipituri in noul an ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum