Vali 1997 Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Vreau sa-mi cumpar un receive AV 7.1 si un DVD Player mai de "soi" . Am optat pentru doua marci : Marantz si Onkyo , respectiv : receiver Marantz SR 3001 , Onkyo TX SR 503 si DVD Player : Marantz DV 4360 iar Onkyo ; DV SP 303 .Ca marci ar mai fi Cambridge Audio , Denon , Harman Kardon si Yamaha . Astea se incadreaza in bugetul meu .Ce parere aveti ? Sfaturi ? Nu stiu mare lucru despre brand-urile mai sus mentionate . Nu sunt mari diferente de pret intre ele . Multumesc pentru pareri si sfaturi . Link spre comentariu
zal Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 La receivere toate marcile alea sint bune, ar mai fi inca citeva, singura diferenta intre ele ar fi puterile scoase iar la cele egale la puteri ia-l pe cel mai ieftin si de preferat sa nu fie facut in China. La DVD se schimba situatia, mai bine ia un LG DV162... 172 (asta daca nu mai gasesti modelul mai vechi DV9700... 9900), toti amicii mei merg pe marca asta, e si mai ieftin si reda tot, plus ca merge rece fata de alte marci. Nu are rost sa platesti firma, cum se spune, iar coreenii de citiva ani i-au cam egalat si intrecut pe japonezi care fabrica totul in China. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 pentru dvd iti recomanda sa studiezi ceva modele de pe dvdplanet.ro , sunt mai deosebiteproblema este totusi , ai boxe ?receiverul il iei si in functie de boxe si inverspretul va fi pe masura ca idee , daca vrei sa asculti muzica , iti recomand statie cu 2 boxereceiverul pentru filme parerea mea este un moft in camerele noastre mici de bloc poti opta pentru o solutie de la eboda cu un 777 care are si intrare usb si card reader ( vei putea sa vezi filme divx de pe usb flash fara sa mai strici cd-uri sau dvd-uri ) si tot la ei gasesti si sistem 5.1 destul de bun - nu mai vorbesc ca se fac non stop update-uri cu tot felul de facilitati intai spune ce buget ai si apoi te gandesti ce poti lua cu acei banisa nu te trezesti la jumatatea cumparaturilor ca ti se termina banii si ai luat ceva ce nu aveai cu adevarat nevoie Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Am patru boxe mari Technics. Am si o linie Technics dar as vrea s-o vand. Ma deranjeaza faptul ca nu mai am intrari in amplituner. DVD-ul ramane pe "afara" . Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 dvd-ul vrei sa il folosesti si pentru a asculta muzica sau doar pentru filme ?ce tv ai ? Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 DVD-ul o sa-l folosesc pentru filme . Am un LCD de 82". Samsung. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 atunci ia un dvd cu hdmi daca ai intrare la tv , iar ca receiver , sincer nu prea stiu care e mai bun ... poti citit mai multe recomandari pe http://www.hi-fi.ro Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Cu DVD-ul ... am rezolvat . Mi-am luat un E-boda 777 . Are intrarea aia pentru usb + slot pentru sd card . Este ok. Putin cam urat ... dar merge . Afisajul verde iar sertarul pentru dvd albastru . Arata ... , dar ce mai conteaza . Oricum este pentru dormitor . Mai ramane receiver-ul. Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 pentru eboda intra pe forumul de la softepdia si vezi ce update-uti a facut mtz , sigur unul din ele iti va fi util Link spre comentariu
Tavi Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 uite pentru eboda si usb flash la pret bomba , mai ieftin ca oriunde , eu am facut comanda la ei si sunt ok : http://www.pcalien.ro/FLASH.html :smt006 Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Martie 9, 2007 Autor Partajează Postat Martie 9, 2007 Multumesc . Poate-l stric :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum