Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips sasiu l6.1 se dezacordeaza de pe post

Vizitator dmarian4ever

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

3

• cristi71

2

• adydep

2

• sin

1

Top autori în acest subiect

Asa se  manifesta si un selector defect , problema mult mai frecventa decat bobina de CAF defecta ... Ca era si bobina dezacordata se intampla frecvent , dar de defectat mai rar . Oricum fara piese de proba nu e nimic sigur intr-un caz din asta . Pur si simplu se inlocuieste bobina sau  selectorul si se vede daca merge sau nu

Link spre comentariu

o concluzie definitiva se poate trage numai dupa schimbarea selectoruluitensiunea de 33v daca variaza de exemplu intre 33,0V si 33,1V (si chiar si mai putin de 100mV) inseamna ca este instabila

Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever

Buna ziua.Sa remediat defectiunea,candesatorul din bobina a fost cauza,l-am scos pe cel din interior si am pus unul pe spatele cablajului de 30pf.Acum totul este in regula,nu se mai dezacordeaza.Reglajul bobinei l-am facut scanand pe manual am rasucit de miezul bobinei cate putin pana a inceput sa se opreasca pe post cu imagine optima.

Multumesc tuturor celor care au venit cu pareri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări