Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Buna ziua.Am un philips 14pt1332/00 sasiu l6.1 care se manifesta astfel: Daca ai dau sa caute post nu se opreste la nici unul,daca al opresc manual totul ok.Dupa ce l-am memorat nu se intampla nimic merge perfect,daca schimb pe alt canal si revin inapoi incepe sa se dezacordeze dupa care asi revine si tot asa.Nu stiu ce sa-i mai fac,un sfat daca cineva sa mai lovit de asa ceva.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) La bobina de CAF,situata la pinii 3/4 ai TDA8362,rasuciti antiorar-daca postul"fuge inainte"-,sau in sens orar-daca postul "ramane in urma". Invartirea se face cu maxim 45 de grade,cu ajutorul degetelor,sucind de "motul"cu cap hexagonal,de culoare neagra,al bobinei CAF. Editat Ianuarie 2, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Cu fugitul sa rezolvat din bobina CAF,din pacate a alt simtom,la scanare se opreste decalat fata de imaginea clara,daca le opresc manual unde consider ca se vede bine dupa memorare unele raman asa altele se modifica si se vad prost.Tensiunea de 33v ok,12v ok.Posibil selectorul? Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) tot din bobina e ...incercati sa reglati in pasi mai mici,din aproape n aproape..puneti pe unul din posturile care e dezacordat si rotiti foarte putin de miez pana imaginea revine la normal.. Editat Ianuarie 2, 2016 de cristi71 Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Revine la normal dar ajung de unde am plecat(cu dezacordatu de pe frecventa si revine). Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Acordul e face in cautare automata pana se opreste pe imaginea optima. Daca se face cu surubelnita aceasta nu trebuie sa fie magnetica. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Tocmai ca nu se opreste pe imaginea optima,este ca si cand am doua posturi la fel primul bun si al doilea distorsionat,el al alege pe al doilea Link spre comentariu
sin Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 de la bobina este...trebuie sa ai multe reglaje la activ, ca sa reusesti...prima data, mi-a luat poate vreo ora, acum, in max 5 min, este rezolvata... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Dupa mine bobina aia e defecta si trebuie schimbata. Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 cu acord fin si apoi memorare , nu merge? Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 As putea gasi bobina de cumparat? Nu are acord fin,are memorare auto sau manual. Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 in interiorul bobinei are un condensator pus paralel pe ea...ala e vinovat mai sigur...bobina gasesti pe alte sasie de tv, in principu sunt asemanatoare, poti incerca.de cumparat nu cred ca gasesti Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Eu am spus in multe posturi cine-i vinovatul care ne face sa "sucim"la bobina:condensatorul situat sub blindajul acesteia,paralel pe dansa. De gasit bobina noua,cam greu,cautati o bobina dintr-un TV care foloseste tot TDA836x.evident situata la pinii 3/4 ai acestuia. Link spre comentariu
Vizitator dmarian4ever Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Am desfacut bobina,nu imi pot da seama de cat este cond.are decat o linie maro,pe capacimetru imi indica 44pf.O idee de cat ar trebui sa fie cond? Link spre comentariu
mercenarx Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) 47pF-68pFscoate-l pe ala si monteaza altul pe partea cablatadar totusi , inainte de toate , esti sigur ca ai tensiunea de varicap stabila in timp?ma intreb asta deoarece in primul post ai spus ca se dezacordeaza apoi isi revine , apoi reincepe...defectul asta poate fi dat de stabilizatorul de 33V sau de una (sau mai multe) din diodele varicap din selector Editat Ianuarie 3, 2016 de mercenarx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum