adircf Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 mai degraba ii zici sa rezolve tot :supz: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 eu m-am referit ca o sa-l prajeasca si pe ala Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 pana una alta invata ce-s alea difuzoare, filtre, boxe si apoi apuca-te sa le rezolvi. Link spre comentariu
Solim Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Da cum poate sa se arda basu daca nui dau ca taranu sa baraie?deci merg cu basu in blana din egalizator,dar nu sa baraie,ci atat cat se aude CLAR. Link spre comentariu
ice_shadow Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Dupa urechea ta se aude "clar"! :smt005 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 da,dupa a mea si a lu mai multi. Link spre comentariu
adircf Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 sunteti mai multi de genul? :weedman: scz, dar nu m-am putut abtine :smt006 Link spre comentariu
neinvins Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 distorsiunile pe joase le auzi foarte greu ... daca chisr se intampla sa auzi barait pe bass sa stii ca e vai si amar de inalte atunci. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 taie mai sus inalta aia si atenueaz-o.De aia dai din bas la maxim ca iti urla inalta in draci. Link spre comentariu
zal Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Cam pe la 10% incepi sa simti distorsiunile la bas (fara restul benzii audio). Sint bestiale si daca ampliful si difuzorul rezista inseamna ca sint bine facute. Ca sa le simti iti trebuie un dif de 3-4 ori mai puternic ca ampliful pentru a nu baga propriile sale distorsiuni in auditie. :smt004 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 De aia dai din bas la maxim ca iti urla inalta in draci.Nu dau bas mult ca imi urla inalta,dau ca sa am bas mult.In fine...o sa rezolv treaba asta...... Link spre comentariu
zal Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Poate ai urechea deformata de la volumul dat prea tare, e un semn de surzenie precoce. Ai grija. :smt004 Link spre comentariu
Solim Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 Hai ca o iau ca pe o gluma :yawinkle: Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Salut, eu te sfatuiesc sa faci un filtru mai bun decat pe acela pe care o ai si sa pui o limitare pe inalte (de exemplu un bec). Si sa ai grija cu distorsiuni. :smt001 Link spre comentariu
neinvins Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 un L-pad pt atenuari e recomandat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum