Max Id Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La multi ani tuturor colegilor de forum!!! Link spre comentariu
fcon Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 (editat) Multa sanatate pentru voi si cei dragi voua! Implinirea tuturor dorintelor, inclusiv ale celor din domeniul audio! LA MULTI ANI! Editat Decembrie 31, 2015 de fcon Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani ,multa sanatate si putere de munca . Cu respect Dumitrache_S. Link spre comentariu
albasete Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Multa sanatate, un an nou mai bun, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor ! La Multi Ani ! Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Vad ca toti si-au impodobit urarile cu tuburi pe post de becusoare din ghirlanda din bradut. Urez la randul meu La multi, multi ani cu multa sanatate si bucurii voua, tuturor de pe acest forum si in special lui dom' Vasile, care face parte din urarea noastra traditionala de Anul Nou: "..si-a venit Vasile Sfantul si mi-a luat caciula vantul". Link spre comentariu
Raresh Alexa Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Un an nou cu sănătate, Voie bună, trai uşor, Bucurie şi mult spor. La mulţi ani ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Noul an sa va gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa va rezerve cele mai inalte realizari!La multi ani! Link spre comentariu
daniels Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La Mulți Ani! Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Tot respectul meu comunitatii de lampari! Sper sa ma alatur si eu curand , domniilor-voastre! La multi ani si filament aprins! Toate bune tuturor! Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani tuturor! Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La multe filamente aprinse în noul an! Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Un An Nou fericit va doresc, cu cat mai multi electroni la catod!!! Link spre comentariu
Vizitator Carmen Mironovici Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La mulți, frumoși și fericiți ani ! La mulți ani 2016 ! Link spre comentariu
gusti_73 Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 La multi ani! Sanatate si putere de munca tuturor "lamparilor"! Link spre comentariu
deneinvins Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Aho, aho ! În astă seară, Cum străbunii ne învățară, Am venit să vă urăm Și mulți ani să închinăm ! La muți ani electroniștilor, lămparilor și forumiștilor ! La mulți ani tuturor ! La mulți ani 2016 ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum